Ajankohta

30.3.2019 09:00 – 31.3.2019 20:00

Paikka

AG-Talli Bastnäsintie 136 04170 Paippinen, Sipoo

Hinta

180 €

Tapahtumaluokka

Toimihenkilökoulutukset

Järjestäjä

SRL vikellyskomitea
← Takaisin

Aika:     I osa 30-31.3 klo 9.00-20.00, II osa 20-21.4 klo 9.00-20.00
Paikka:              AG-Talli Bastnäsintie 136 04170 Paippinen, Sipoo
Kouluttajat:    Aime Nederström-Alanko ja Anni Järvelä
Järjestäjä:     Vikellyskomitea
Hinta:     90€/vkl, sisältää opetuksen yhdeltä viikonlopulta. Ruokailu omakustanteinen. Järjestämme yhden ruuan hintaan 6€ jota voi kysellä info@ag-talli.fi. Hintaan kuuluu la ja su aamukahvi.
Osallistujamäärä:  Kurssille otetaan 6-10 osallistujaa. Vähintään kuusi osallistujaa tulee olla että kurssi  järjestetään. Jälki ilmoittautumisista kysy järjestäjältä.


Ohjelma ja koulutuksen sisältö
Kurssilla opetellaan vikellyksen perusliikkeiden tekniikkaa ja opettamista sekä vapaaohjelman rakentamista ja opettamista. Kurssilla käydään läpi myös hevostaitoja sekä juoksuttamista.

Pääsyvaatimukset
Kurssi on suunnattu 16 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka toimivat jo vikellyksen parissa ja haluavat lisää oppia. Kurssille voi myös ilmoittautua, jos haluaa lisää tietoa vikellyksestä ja sen perusteista.

 

Sitovat ilmoittautumiset 25.3.2018 mennessä sähköisesti alla olevalla lomakkeella. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä 25.3. osoitteeseen tuula.tella@ratsastus.fi, tämän jälkeen peruutukset vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleisiin ilmoittautumisiin lisätään 5 €.

Tiedustelut Anni Järvelä info@ag-talli.fi


Tervetuloa!

 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.