Ajankohta

20.4.2020 18:00 – 20.4.2020 20:30

Paikka

Verkkoluento

Hinta

5 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset

Järjestäjä

SRL Häme← Takaisin

Suunnitteletko edes etäisesti hevosen ostamista? Silloin sinun kannattaa tulla kuuntelemaan verkkoon tämä luento ja kysymään lisää.

Mitä sinun pitää huomioida kauppaa tehdessäsi. Mitä se ostotarkastus itse asiassa kertoo. Entä myyjän tilanne? Mitä esimerkiksi silloin kun ostaja haluaa palauttaa hevosen.

Entä tallisopimukset ylipäätään, miten vaikuttaa korona ja poikkeusolot. Mitä tallinpitäjältä voi edellyttää, entäpä, kun hevosenomistaja jättää eläimensä tallinpitäjän kontolle?

Näitä ja monia muita asioita valottaa asianajaja Antti Linna Asianajotoimisto Fennosta. Verkkoluento pidetään maanantaina 20.4. alkaen kello 18. Osallistumismaksu on 5 euroa.

Ilmoittaudu ja maksa osallistuminen alla olevan lomakkeen kautta, jätä sähköpostiosoitteesi ja saat osallistumisajan päätyttyä paluupostissa osallistumislinkin sekä toimintaohjeet. Luennolle on ilmoittauduttava 13.4 mennessä ja se pidetään, jos osallistujia on 20 tai enemmän. Luento pidetään Teams-alustalla. Kysymyksiä voi esittää luennon aikana kirjallisesti.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Tarjolla asiaa mm näistä näkökulmista:
- Hevosyrityksen sopimukset (tallipaikka-, ylläpito-, ja vuokrasopimukset sekä kauppakirjat)
- Ostotarkastus juridisesta näkökulmasta.
- Hevoskaupasta ja sen erityispiirteistä: kaupan tyypit, virhevastuun pääsäännöt, kimppaomistaminen, hevosen vuokraaminen.

Luento on valtakunnallinen, joten tervetuloa linjoille kuulemaan mistä päin Suomea tai vaikkapa Eurooppa tahansa. Auta meitä levittämään tapahtumasta tietoa ja kutsu mukaan kavereitasikin. Mikään ei estä keräämästä yhden linkin taakse useampaakin kuulijaa.

Jos on kysyttävää tapahtuman järjestelystä, maksusta tai linkeistä, niin kysy osoitteesta hame@ratsastus.fi tai laita viesti SRL Hämeen Facebookin messegerissä.

Lakikysymksiä ei näihin osoitteisiin.

Asianajotoimisto Fenno on Suomen Ratsastajaliiton yhteistyökumppani ja tarjoaa lakineuvontaa SRL:n jäsenille. Antti Linna on toimiston osakas. https://www.fennolaw.fi

Kyseessä on luentosarja, joita järjestää SRL Häme, Hämeen hevosjalostusliitto, Hämeen hevosenomistajat ja Teivon ravirata. Poikkeusolojen vuoksi luento on tällä kertaa ainoastaan verkossa.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinninjälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.