Ajankohta

20.3.2023 18:00 – 20.3.2023

Paikka

verkkoluento

Hinta

5 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset← Takaisin

Varsakuume? Kevät kuluu ja alkaa olla aika valita ori. Mikä sopii minun tammalleni, mitkä ominaisuudet periytyvät ja miten maksimoida kehitys? Miten koko, nopeus, hyppykapasiteetti, luonne? Vahvuuksien lisäksi täytyy pohtia heikkouksia, pitääkö perinnöllisiä sairauksia huomioida ja miten? Joskus vahvuuksia halutaan korostaa sukusiitoksella, milloin se on hyvä asia ja milloin siitä tulee ongelma?

Hippos ry neuvoo myös hevoskasvatuksessa. Heiltä löytyy asiantuntija niin ratsujalostukseen, ravihevosille kuin eri roduille. Jalostusvastaava Susanna Back kertoo jalostuksen peruspilareista maanantaina 20.3. 2023 alkaen kello 18. Hänen neuvoillaan varsan hankinnan ensimmäinen askel on helpompi ottaa. Tai ainakin saat luennolta työkaluja päätöksiin. Luennolla saa myös esittää kysymyksiä.

Luento tallennetaan ja se on ilmoittautuneiden katsottavissa kaksi viikkoa luennosta.

Luennon järjestävät SRL Häme, Hämeen Hevosjalostusliitto, Hämeen Hevoskasvattajat, Teivon Ravikeskus ja tämän luennon yhteistyökumppani on lisäksi Suomen Hippos.

Tiedustelut hame@ratsastus.fi tai sariawelina@gmail.com

Luennon hinta on viisi euroa.

Ilmoittautumiset 19.3.2023 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleisiin ilmoittautumisiin lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.