Ajankohta

10.3.2021 18:00 – 10.3.2021

Paikka

verkkoluento

Hinta

5 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset← Takaisin

Hevostietokeskuksen asiantuntija Susanna Kinnunen luennoi 10.3.2021 alkaen kello 18 hevosten ja erityisesti kilpahevosten rasitusvammojen ehkäisystä. Luento on suunnattu kaikille hevosurheilun lajien harrastajille. Kinnunen on tehnyt väitöstyönsä hevosten valmennuksesta.

Luennon osallistumismaksu on 5 €. 

Saat ilmoittautumisestasi ilmoituksen sähköpostiisi. 

Muutamaa päivää ennen luentoa sinulle lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkki, millä pääset Teamsin kokoukseen. Tarkista ajoissa ennen luentoa, että linkki on saapunut ja että se toimii. 

Luennosta ei tekijänoikeuksien vuoksi voida tehdä tallennetta. Muistiinpanot ovat tuttuun tapaan saatavilla myöhemmin.

Luennosta voi tiedustella osoitteesta hame@ratsastus.fi ja sariawelina@gmail.com

Luennolla voi esittää kysymyksiä.

Ilmoittautumiset su 7.3.2021 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Susanna Kinnunen on tässä luentosarjassa luennoinut aiemmin aiheista nuoren hevosen valmennus sekä hevosen palautuminen. Löydät aiempien luentojen muistiinpanot täältä.

Luennon järjestävät SRL Häme, Hämeen hevosjalostuskeskus, Hämeen hevosenomistajat ja Ravikeskus Teivo.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.