Ajankohta

22.2.2024 17:00 – 22.2.2024 18:00

Paikka

verkkokoulutus

Tapahtumaluokka

Seuratoimijakoulutukset
kuvituskuva
← Takaisin

Suomen Ratsastajainliitto ja Suomen Hippos ovat yhdessä uudistaneet hevostaitomerkkijärjestelmän, ja ensimmäiset viisi uuttaa hevostaitomerkkiä materiaaleineen on julkaistu viime vuonna. Nyt julkaistut merkit kuuluvat perustaitojen merkkeihin, syventävien taitojen merkit julkaistaan keväällä ja erikoistumistaitojen merkkejä myöhemmin tänä vuonna. Kaikkiin merkkeihin kuuluu teorian opiskelu sähköisillä oppimisalustoilla, SRL:n Kaviouralla tai Hippoksen Hipposakatemiassa, ja merkistä riippuen myös teoria ja/tai käytännön koe.

SRL ja Hippos järjestävät kaksi infotilasuutta hevostaitomerkeistä. Tilaisuudet on suunnattu ensisijaisesti merkkisuoritustilaisuuksien järjestäjille, eli ratsastusseuroille, SRL:n jäsentalleille, raviradoille ja Hippoksen jäsenjärjestöille. Tilaisuudet ovat samansisältöiset

torstaina 22.2. klo 17-18 - ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella 21.2. mennessä
perjantaina 23.2. klo 13-14 (ilmoittaudu tästä linkistä)

Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Tilaisuuksissa käymme läpi
* isoimmat muutokset merkkijärjestelmässä
* uudistuneet merkkisäännöt pääpiirteittäin
* merkkisuoritustilaisuuksien järjestämisen

Voit tutustua ennakkoon uusiin sääntöihin: Ratsastus- ja hevostaitomerkkisäännöt (SRL)

Oppimisalustoilla on julkaistu myös Hevostaitomerkkien vastaanottaminen -kurssi, jonka avulla sekä suoritustilaisuuksia järjestävät että merkkejä vastaanottavat voivat opiskella ja kerrata hevostaitomerkkijärjestelmää. Kurssilla on myös yleiset sekä merkkikohtaiset ohjeet käytännön kokeiden järjestämiseen.

Tiedustelut:
Emmi Kupianen, emmi.kupiainen@ratsastus.fi, Suomen Ratsastajainliitto ry
Johanna Pökkä, johanna.pokka@hippos.fi, Suomen Hippos ry

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.