Ajankohta

27.1.2024 09:30

Paikka

Teams

Tapahtumaluokka

Toimihenkilökoulutukset

Järjestäjä

SRL / estekomitea← Takaisin

Aika: lauantai 27.1.2024 klo 9.30-16
Paikka: Teams-koulutus
Järjestäjä: SRL / estekomitea

Suositellaan osallistuttavan tietokoneen kautta, jotta varmistetaan esitettävän materiaalin näkyminen kokonaisuudessaan. Lisäksi suositellaan käytettävän kuulokemikrofonia.

Lisenssikoulutus esteratsastuksen A- ja B-puheenjohtajatuomareille sekä ratamestareille. Osallistuneiden lisenssi voimassa 2024-2025. Huom! C-puheenjohtajat osallistuvat alueiden järjestämiin lisenssikoulutuksiin.

Aamupäivän osuus kenttäratsastuksen toimihenkilöille ja kenttäratsastuksen toimihenkilöiden lajiosa on sunnuntaina 10.3 Teamsina, kouluttaja Petri Tolmunen. Aihealueet; sääntömuutokset, turvallisuustilastot ja Suomen maastoesteratojen tasojen yhtenäistäminen. Jotta lisenssi päivittyy, tulee osallistua sekä tähän yleiseen että lajiosaan. Su 10.3 koulutukseen saa osallistua kaikki muutkin kenttätoimihenkilöt ja kisajärjestäjät, joita aihe kiinnostaa.

Ohjelma:
9.30 Avaus

PJ-tuomarit:
9.40 – 10.30 TPJ:n yhteistyö mm. stewardien kanssa, kokemuksia ja palautetta

PJ-tuomarit ja ratamestarit:
10.30 – 11.00 KSI ja eettinen säännöstö, SVK pj Henrik Arle. Osallistujia pyydetään tutustumaan ennakkoon KSI sääntöihin. Etukäteiskysymykset koskien KSI sääntöjen tulkintaa ja käytännöllisyyttä vuodelta 2023 voi esittää osoitteeseen anu.tuomi@evl.fi

11.00 – 11.45 Estesääntömutokset, Anu Tuomi
Voit esittää omia aiheita keskusteltavaksi tai sääntötulkintoja anu.tuomi@evl.fi

11.45 – 12.30 Lounastauko

12.30 – 12.50 Sarjakilpailut 2024, Anu Tuomi
Pj-tuomarien osuus päättyy
 

Ratamestarit:
13.00 – 16.00 Linjavetoja kaudelle 2024, sarjakilpailut ratamestarin näkökulmasta, caset 2023, Johanna Mikkola. Osallistuja lähettää ennakkoon kaksi ratapiirrosta lähivuosilta, toisen, johon on ollut tyytyväinen ja toisen, joka ei toiminut suunnitellulla tavalla. johkumikkola@gmail.com

 

Hinta:
Koko päivä 30 €, sisältäen koulutuksen. HUOM! Lisenssin päivittyminen edellyttää osallistumista koko päivän ohjelmaan.

Aamupäivä sopii myös muiden lajien edustajille ja aamupäivän hinta on 20 € (lajiosuus tulee käydä erikseen).

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumiset keskiviikkoon 24.1.2024 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai tuula.tella@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleisiin ilmoittautumisiin lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.