Ajankohta

5.6.2024 16:30 – 5.6.2024

Paikka

Vermon ravirata, Helsinki

Tapahtumaluokka

Muut tapahtumat ja koulutukset
← Takaisin

Psykologi Freja Dahl-Lehikoinen luennoi monipuolisesta hevosesta ja sen tuomasta hyvästä Vermo Areenalla järjestettävään Ratsastajaravit – tunne hevonen monipuolisesti -illassa.

 

Ratsastajaravit – tunne hevonen monipuolisesti -tapahtuma alkaa Vermo Areenalla kello 17.00 alkoholittoman alkumaljan nostamisella, josta ohjelma jatkuu järjestäjän tervehdyksen jälkeen Freja Dahl-Lehikoisen luennon parissa ravintolakatsomossa. Kuulemme myös ravimaailmasta tuttuja henkilöitä haastatteluissa. Kello 18 alkavat ravit, joiden seuraamista pääsemme jatkamaan meille koko ravien ajaksi varatuista ravintolakatsomon pöydistä. Ravien alkaessa myös päivällinen on katettu buffet-pöytiin. Ravien lomassa pääsemme myös tutustumaan tallialueeseen ja ravihevosiin.

 

Ilmoittautuminen ja liput

Ratsastajaravien ohjelma on maksullinen ja alkaa Vermo Areenan katsomoravintola Ravillassa vieraiden saapumisella kello 16.30. Illan hinta on 28 euroa seurojen jäsenille (31 euroa muille) sisältäen buffet-ruokailun, alkoholittoman tervetulomaljan ja illan ohjelman. Ravintolapaketin ostaja ei tarvitse erillistä pääsylippua maksullisiin raveihin. Osta itsellesi ja seurueellesi Ratsastajaravit – tunne hevonen monipuolisesti -paketti ennakkoon perjantaihin 31.5. klo 12 mennessä.

Osta lippu/liput ja ilmoittaudu nyt täällä. Ryhmäilmoittautumisissa yli 12 henkeä osta liput normaalisti joko yksittäin tai kaikille ja kirjoita avoimeen kenttään lisätietoihin tieto omasta seurasta, niin varaamme ryhmille pöydät erikseen.

 

Lämpimästi tervetuloa viihtymään Vermo Areenalle hevosalan yhteiseen iltaan.

Ohjelma

16.30-17.00 saapuminen ja alkumaljat
17.00 Tervetuloa
Järjestäjän tervehdys:  Anne Sara-Aho (SRL Etelä-Suomi) ja Pertti Koskenniemi (Vermo Areena)
17.15-17.45 Hevosen ja ihmisen välinen ainutlaatuinen vuorovaikutus, Frida Dahl-Lehikoinen


Vinkit ravi-iltaan ja ohjastajan haastettelu
18.00 Buffet ja yhteinen ravi-ilta alkaa

Illan aikana myös yksi osallistujista pääsee vetämään yhden lähdön esittelyn. Osallistujat pääsevät tutustumaan varikolle raviurheilun sisältöön tallialueella ohjatuin käynnein sekä palkitsemaan Ratsastajaravit – tunne hevonen monipuolisesti -nimikkolähdön voittajan.

Illan menu julkaistaan vermo.fi.

 

Tapahtuman järjestää yhteistyössä SRL:n Etelä-Suomen aluejaosto (ESRA), Vermo Areena ja Suomen Ratsastajainliitto. Tapahtuma on avoin kaikille, mutta SRL:n jäsenseurojen jäsenet saavat alennuksen lipuista. Jos et ole seuran jäsen, niin liity nyt täällä.

 

Lisätietoja SRL

Emmi Korpiola, vapaaehtoistoiminnan kehittäjä, emmi.korpiola@ratsastus.fi