Ajankohta

15.2.2020 10:00 – 15.2.2020 18:00

Paikka

Scandic Helsinki Aviacongress, Robert Huberin tie 4, Vantaa

Tapahtumaluokka

Seminaarit
← Takaisin

Ensi vuosi on Ratsastajainliiton juhlavuosi! SRL 100 ja liiton strategiatyö käynnistyvät helmikuussa järjestettävässä Ratsastuksen Tulevaisuus -foorumissa. Foorumissa luennoivat useat ratsastuksen kotimaiset vaikuttajat ja saamme näkökulmaa myös ulkomaisilta tähdiltä. Vantaalla ovat seuraavat huippunimet: Mika Aaltonen, Maria Gretzer, Rien van der Schaft ja Markku Söderberg.

Erittäin mielenkiintoinen paneelikeskustelu ajankohtaisesta aiheesta: Hevosen tulevaisuus ratsastusurheilussa. Puhujina Kati Pulli, Kati Niinstö, Aki Karhapää ja Salla Varenti.

Paikalla myös Ratsastajainliiton yhteistyökumppaneita. Heillä on mielenkiintoisia uutisia ja tarjouksia.

Seminaari on avoin kaikille.
Hinta ratsastusseurojen SRL-jäsenille on 30 €, muille 50 €. Hinta sisältää ohjelman, lounaan ja iltapäiväkahvin. 

Ilmoittautumiset 12.2 mennessä alla olevan linkin kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai ratsastus@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.