Ajankohta

15.2.2020 10:00 – 15.2.2020 18:00

Paikka

Scandic Helsinki Aviacongress, Robert Huberin tie 4, Vantaa

Hinta jäsenille

30 €

Hinta

50 €

Tapahtumaluokka

Seminaarit
← Takaisin

Ensi vuosi on Ratsastajainliiton juhlavuosi! SRL 100 ja liiton strategiatyö käynnistyvät helmikuussa järjestettävässä Ratsastuksen Tulevaisuus -foorumissa. Foorumissa luennoivat useat ratsastuksen kotimaiset vaikuttajat ja saamme näkökulmaa myös ulkomaisilta tähdiltä. Vantaalla ovat ainakin seuraavat huippunimet: Mika Aaltonen, Maria Gretzer, Rien van der Schaft ja Markku Söderberg.

Paikalla järjestetään myös Ratsastajainliiton yhteistyökumppanien minimessut. Heillä on mielenkiintoisia uutisia ja tarjouksia.

Seminaari on avoin kaikille.
Hinta ratsastusseurojen SRL-jäsenille on 30 €, muille 50 €. Hinta sisältää ohjelman, lounaan ja iltapäiväkahvin. HUOM! Saadaksesi jäsenhintaisen osallistumisen, tulee sinun kirjautua sisään järjestelmään. Ohjeet salasanan tilaamiseen kirjautumissivulla. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.

Ilmoittautumiset 30.1.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai ratsastus@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Liitteet

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Hyväksyn
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai ratsastus@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä.
Hyväksyn
Hyväksyn tietojeni tallentamisen Tapu-järjestelmään. Niitä käytetään vain tämän koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille.

Maksajan tiedot