Ajankohta

19.10.2020 18:00 – 19.10.2020 20:00

Paikka

verkkoluento

Hinta

5 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset← Takaisin

SRL Hämeen alue järjestää verkkoluennon nuoren hevosen valmentamisesta maanantaina 19.10. alkaen kello 18. Päättymisaika noin kello 20 hieman kysymysvirrasta riippuen.

FT Susanna Kinnunen pitää sähköisen luennon nuoren hevosen valmennuksesta. Kinnunen on mm väitellyt hevosen valmennusfysiologiasta ja hän on Hevostietokeskuksen asiantuntija. Luento pidetään Teams-alustalla.

Luennolla käsitellään milloin valmentaminen alkaa ja miten se aloitetaan?  Hevosen opettaminen ei ole valmentamista.
Entä hevosen suorituskykyyn vaikuttavat tekijät, miten huomioida varsan kasvu ja kehittyminen valmennuksen aikana?
Peruskestävyys on kaiken pohja, sen luominen – miten?
Sydämen ja verenkiertoelimistön kehittyminen/kehittäminen, hengityselimistön kehittäminen/kehittyminen sekä tuki- ja liikuntaelimistön kehittyminen/kehittäminen (hermoston rooli)

Luennon hinta on 5 € ja sillä katetaan luennoitsijan luentopalkkio.

Jätä sähköpostiosoitteesi ja saat osallistumisajan päätyttyä paluupostissa osallistumislinkin sekä toimintaohjeet. Luento pidetään, jos osallistujia on 20 tai enemmän.

Ilmoittautumiset 15.10.2020 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Luennon järjestävät SRL Häme, Hämeen hevosjalostusliitto, Hämeen hevosenomistajat ja Teivon ravirata.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.