Ajankohta

23.2.2019 12:00 – 23.2.2019 16:00

Paikka

Scandic Oulu, Saaristonkatu 4, Oulu

Tapahtumaluokka

Talliyrittäjien koulutukset

Järjestäjä

SRL Pohjois-Suomi
← Takaisin

#SRLYHDESSÄ

Tervetuloa mukaan Pohjois-Suomen alueen talleille ja ratsastusseuroille suunnattuun tapaamiseen ja työpajaan! SRL:n vuoden 2019 teema on Yhdessä ja siihen liittyen ideoimme ja kehitämme talleille ja ratsastusseuroille yhteistoiminta- ja työmuotoja, mukaan tarvitset vain iloisen mielen ja positiivista energiaa! Tervetuloa tekemään #slryhdessä!

Tilaisuuden vetää Suomen Ratsastajainliiton tallitoiminnan kehittäjä Minna Peltonen.

Kahvitarjoilu.

Ilmoittautumiset viimeistään 14.2.2019 alla olevalla lomakkeella. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.