Ajankohta

20.9.2019 15:00 – 20.9.2019 21:00

Paikka

Vanhamäki, Vanhamäentie 122, Suonenjoki

Hinta

60 €

Tapahtumaluokka

Toimihenkilökoulutukset

Järjestäjä

SRL Itä-Suomi
← Takaisin

Ilmoittautuminen avatu to 19.9. asti

Taitotuomarikurssi, mahdollisuus myös lisenssin päivitykseen

pe 20.9. klo 15-21 Suonenjoella Vanhamäellä (Vanhamäentie 122, Suonenjoki)

Hinta 60 € sisältää kahvitarjoilun ja suolaista välipalaa

Kouluttajana Piude Myrskog

Kurssin sisältö:
Yleinen sääntötuntemus KS I ja KS III (tarvittaessa)
Taitoesteratsastussäännöt
Teoriakokeet (KS I ja taitoesteratsastussäännöt, yleinen sääntötuntemus tarvittaessa)
Käytännönharjoittelu

Kurssille pääsyn valintaperusteet: Pääsyvaatimukset täyttävät henkilöt otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. Oikeuksia hakevat ja joiden lisenssi on umpeutumassa ovat etusijalla. Huomioidaan maantieteellinen tarve. Kouluttaja tekee valinnat tarvittaessa.

Kurssin kautta saadut todistukset ja oikeudet: Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat kurssitodistuksen. Taitotuomarioikeuden omaava henkilö voi toimia taitotuomarina 1-2-tason kilpailuissa.

Oikeuden myöntäminen ja käytännön harjoittelut: Toimihenkilöoikeus voidaan myöntää
* ratsastuksenohjaajalle, I tason valmentajalle, estetuomarille tai -stewardille, jolla hyväksytty tulos 3-5-tason 120 cm luokasta, tai
* ratsastuksenopettajalle, Master-opettajalle tai II-tason valmentajalle (laji esteratsastus), tai henkilölle, jolla on hyväksytty tulos 3-5-tason 130 cm luokasta.
- Ja joka on suorittanut hyväksytysti koearvostelun ja on osoittanut omaavansa yleisen sääntötuntemuksen (joko voimassa oleva esteratsastuksen toimihenkilöoikeus tai koulutuksen yhteydessä suoritettu hyväksytty sääntötuntemuskoe). Koearvosteluita voi ottaa vastaa taitotuomarikouluttajat.
- Ja joka on suorittanut hyväksytysti koearvostelun ja on osoittanut omaavansa yleisen sääntötuntemuksen (joko voimassa oleva esteratsastuksen toimihenkilöoikeus tai koulutuksen yhteydessä suoritettu hyväksytty sääntötuntemuskoe). Koearvosteluita voi ottaa vastaa taitotuomarikouluttajat.

HUOM! Estesääntöjen liite: 1- tasolla Taitotuomarina voi toimia taitotuomari tai estetuomari/ratsastuksenopettaja, joka on osallistunut taitotuomarikoulutukseen.” Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että estetuomarit/ratsastuksenopettajat, joilla ei ole muuten lisenssiin tarvittavia vaatimuksia, voivat kurssin hyväksytysti suoritettuaan toimia 1-tasolla taitotuomarina.

Ilmoittautumiset viimeistään 15.9. alla olevalla lomakkeella. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Majoitusmahdollisuus Vanhamäellä hostellihuoneissa 40€/hlö/yö tai leiritiloissa 15€/hlö/yö omilla lakanoilla. Tarjolla aamupalaa hintaan 8€/hlö (ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli haluat aamupalan). Majoitustiloissa keittiö, jossa mahdollista valmistaa itse ruokaa. Tiedustelut ja varaukset http://vanhamaki.fi/majoitus-ja-tilat/.

Huom! Suonenjoelle on mahdollista saapua myös junalla sekä Kuopioon lentämällä. Mikäli olet saapumassa julkisilla, niin ole yhteydessä sähköpostitse milla.heikkinen@gmail.com. Järjestämme tarvittaessa kuljetuksia lentokentältä/juna-asemalta!

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.