Ajankohta

18.2.2024 12:30 – 18.2.2024

Paikka

Stall Tahko, Sääskiniementie 388, 73310 Kuopio

Hinta

45 €

Tapahtumaluokka

Toimihenkilökoulutukset

Järjestäjä

SRL Itä-Suomi← Takaisin

SRL Itä-Suomi järjestää taitotuomareiden lisenssikoulutuksen 18.2.2024. Koulutus on tarkoitettu toimihenkilöoikeuksien päivittämiseen eikä anna uusia oikeuksia. Koulutus jatkaa seuraavia oikeuksia 31.3.2026 asti: esteratsastuksen A,- B- ja C-taitotuomari.

 

Ajankohta: 18.2.2024
Paikka: Stall Tahko, Sääskiniementie 388, 73310 Kuopio
Järjestäjä: SRL Itä-Suomi

Kouluttajana Marja Tetri-Rantanen
Aikataulu: noin 12.30-15.00 (aika tarkentuu lähempänä)

Hinta: 45€. Hinta sisältää koulutuksen. Kahvio on avoinna koulutuksen ajan. 

 

Kurssin sisältö

Sääntöpäivitys: Taitoesteratsastussäännöt, KS III, Käytännön harjoittelu.

Mikäli tuomarin lisenssi on umpeutunut, tulee tämän osallistua tasonsa mukaiseen skaalantarkastukseen (tai peruskurssiin) palauttaakseen tuomarioikeutensa, ja suorittaa tämän jälkeen tasonsa mukainen koearvostelu hyväksytysti alue- tai kansallisen tason kilpailussa.

 

Lisätiedot: koulutusjärjestelmästä https://www.ratsastus.fi/koulutus/ ja kilpailusäännöistä https://www.ratsastus.fi/materiaalit/kilpailusaannot/ 
 

Ilmoittautumiset viimeistään 8.2.2024 alla olevalla lomakkeella. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.

Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai soile.kosonen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen. 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.