Ajankohta

18.2.2024 15:00

Paikka

Stall Tahko, Sääskiniementie 388, 73310 Kuopio

Hinta

45 €

Tapahtumaluokka

Toimihenkilökoulutukset

Järjestäjä

SRL Itä-Suomi← Takaisin

SRL Itä-Suomi järjestää suorituskykytuomareiden lisenssikoulutuksen 18.2.2024.Koulutus on tarkoitettu toimihenkilöoikeuksien päivittämiseen eikä anna uusia oikeuksia. Koulutus jatkaa seuraavia oikeuksia 31.3.2026 asti: esteratsastuksen suorituskykytuomari.

Kouluttajana Marja Tetri-Rantanen

 

Ajankohta
18.2.2024 noin 15.00-18.00 (aika tarkentuu lähempänä)

Paikka
Stall Tahko, Sääskiniementie 388, 73310 Kuopio

Hinta
45€. Hinta sisältää koulutuksen. Kahvio on avoinna koulutuksen ajan. 

—-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot: koulutusjärjestelmästä https://www.ratsastus.fi/koulutus/ ja kilpailusäännöistä https://www.ratsastus.fi/materiaalit/kilpailusaannot/ 

Ilmoittautumiset viimeistään 15.2.2024 alla olevalla lomakkeella. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.

Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai salli.saarela@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen. 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.