Ajankohta

15.4.2024 18:00

Paikka

Teams

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Toimihenkilökoulutukset

Järjestäjä

SRL Lounais-Suomi← Takaisin

SRL Lounais-Suomen alue järjestää lisenssikoulutuksen stewardeille 15.4.2024 klo 18-20. Koulutus päivittää stewardilisenssit 31.3.2026 asti.
 

Kouluttajana Pia Myrskog

Hinta: 20€


Sisältö: Sääntömuutokset (KSI, lajisäännöt), stewarditoiminta sekä muut ajankohtaiset asiat. Käytännön esimerkkejä (kokemukset ja tapaukset). Koulutuksessa jako Teamsin pienryhmiin työskentelyä varten.

Kysymyksiä ja caseja voi lähettää etukäteen: piude.myrskog@gmail.com.

Kurssimateriaalit: Sääntömuutokset ja muu vuosittainen SRL:n lisenssikoulutusaineisto. Tarkoituksena on yhdenmukaistaa ja ylläpitää yhtenäistä stewarditoimintaa ja sen tarkoitusta koko Suomessa. 
 

Kyselyt: katrin.jokinen@gmail.com

 

Ilmoittautumiset 10.4.2024 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 

Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai salli.saarela@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.