Ajankohta

22.11.2020 11:00 – 22.11.2020

Paikka

Scandic Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, Helsinki ja alueelliset kokouspaikat

Tapahtumaluokka

Kokoukset← Takaisin

Suomen Ratsastajainliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous sunnuntaina 22.11.2020 poikkeusjärjestelyin yhdeksällä eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Pääkokouspaikka on Helsingissä Katajanokalla Scandic Marina Congress Centerissa. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös alueellisilla kokouspaikoilla. 

Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 11.00. Kokous alkaa klo 11.30. 

Kokous järjestetään poikkeusjärjestelyin, luethan toimintaohjeet huolellisesti.

Kokouspaikoille saavat saapua vain tällä sivulla olevalla lomakkeella ennakkoon ilmoittautuneet seurojen ja yhteisöjäsenten valtakirjoilla nimetyt, äänivaltaa käyttävät, edustajat. Muut voivat seurata kokousta etäyhteyden välityksellä. 

KOKOUSMATERIAALI (linkki nettisivuille)

Kokouksen seuraaminen etäyhteydellä onnistuu seuraavien kanavien kautta: 

SRL You Tube

SRL:n Facebook

Haven Live

 

Ilmoittautuminen sulkeutuu ma 16.11.2020 klo 23.59. Tämän jälkeen tulleita ilmoittautumisia ei hyväksytä eikä jälki-ilmoittautuneita oteta. Muista toimittaa valtakirja ilmoittautumisajan puitteissa osoitteeseen sari.siltala@ratsastus.fi. 

 

LUE HUOLELLISESTI JA TOIMI OHJEIDEN MUKAAN

 

ILMOITTAUTUMINEN

 • Ilmoittaudu tällä lomakkeella vain, mikäli osallistut kokoukseen jollakin mainitulla paikkakunnalla ja käytät kokouksessa jonkun SRL:n varsinaisen tai yhteisöjäsenen ääni- ja puheoikeutta. Muille kokouksen seuraaminen on mahdollista julkisen nettilähetyksen kautta. 

 

 • Ilmoita yhdellä lomakkeella kaikki valtakirjalla edustamasi seurat ja yhteisöjäsenet. Kirjoita nimi huolellisesti ja kokonaan, älä käytä esim. seuran lyhennettä. 

 

 • Ilmoita oman ilmoittautumisesi yhteydessä mahdollinen varaedustaja kullekin edustamallesi seuralle / yhteisöjäsenelle. Edustamillasi seuroilla / yhteisöjäsenillä voi olla samat tai eri varaedustajat. Varaedustajan nimen täytyy olla valtakirjassa. Varaedustajan ei tarvitse ilmoittautua erikseen itse. Mikäli olet estynyt saapumaan paikalle, ilmoittamasi varaedustaja voi osallistua kokoukseen ilman erillistä ilmoitusta, kunhan hänen nimensä on valtakirjassa. Suosittelemme varaedustajan nimeämistä, jotta tilanteessa, jossa ensisijainen edustaja on estynyt osallistumaan, seuralla / yhteisöjäsenellä on mahdollisuus käyttää äänioikeuttaan.

 

 • Valitse huolellisesti paikkakunta jonka kokoukseen ilmoittaudut. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan paikan riippumatta edustamasi seuran alueesta. Ilmoittautuminen tietylle kokouspaikalle on sitova ja koskee myös ilmoittamiasi varaedustajia. Edustamiesi seurojen / yhteisöjäsenten äänestysliput toimitetaan tälle paikkakunnalle. Osallistumispaikkaa ei voi vaihtaa ilmoittautumisajan päätyttyä. 

 

 • Ilmoittauduttuasi ruudulle tulee "Kiitos ilmoittautumisesta" -teksti ja ilmoittautumisesi on tallentunut järjestelmään. Saat ilmoittautumisesta myös sähköpostivahvistuksen, mutta nämä automaattiset viestit voivat jäädä roskapostisuodattimiin. 

 

 • Mikäli haluat myöhemmin perua tai muuttaa ilmoittautumistasi ilmoittautumisajan puitteissa, ole yhteydessä Sari Siltalaan, sari.siltala@ratsastus.fi. Muutokset vain kirjallisena.

 

 • Toimita valtakirjasi ilmoittautumisajan puitteissa sähköpostitse osoitteeseen sari.siltala@ratsastus.fi ääniluettelon laatimista varten. Saat kuittauksen sen vastaanottamisesta kahden arkipäivän sisällä. Paperiset valtakirjat täytyy lisäksi esittää tulostettuina kokoukseen saavuttaessa, ts. sähköisiä valtakirjoja ei voida kokouspaikalla huomioida. Äänioikeus evätään, mikäli valtakirjaa ei ole esittää. 

 

OHJEET KOKOUSPAIKALLA TOIMIMISEEN

Kokouspaikalle saavat saapua vain etukäteen ilmoittautuneet, valtakirjalla seuraa tai yhteisöjäsentä edustavat henkilöt. 

 • Saavu paikalle vain terveenä. 
 • Ota mukaan henkilöllisyystoditus ja valtakirja(t).
 • Käytä kasvomaskia. Niitä on saatavilla myös kokouspaikalla, samoin käsidesiä. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta ja pidä turvaväli muihin osallistujiin.
 • Kokouspaikoilla noudatetaan alueellisia AVI:n määräyksiä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisestä ( LINKKI ) sekä hygieniamääräyksiä. 

 

KOKOUSPAIKAT 

 • Helsinki, Scandic Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, Helsinki pääkokouspaikka
 • Jyväskylä, Finnkino / Fantasia (sali 3), Kauppakatu 29 - 31 (Jyväskeskus), Jyväskylä
 • Kaarina, Ammattiopisto Livia (Tuorla), Tuorlantie 1, Piikkiö
 • Kajaani, Scandic Kajanus, Koskikatu 3, Kajaani
 • Kouvola, Kouvolan kaupungintalon valtuustosali (F-porras), Torikatu 10, Kouvola
 • Kuopio, Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio (ilmainen pysäköinti kun saapuessaan ilmoittaa rekisterinumeronsa vastaanottoon)
 • Oulu, Scandic City, Saaristonkatu 4, Oulu
 • Seinäjoki, Sokos Hotel Lakeus, Torikatu 2, Seinäjoki
 • Tampere, Scandic Tampere City, Hämeenkatu 1, 33100 Tampere

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.