Ajankohta

5.11.2022 14:00 – 5.11.2022

Paikka

Taitotalo, Valimotie 8, Helsinki

Tapahtumaluokka

Kokoukset← Takaisin

Tervetuloa SRL Etelä-Suomen syyskokoukseen sekä seura- ja tallitapaamiseen lauantaina 5.11.2022 klo 14.00 alkaen Helsinkiin Pitäjänmäelle, Taitotalon kongressikeskukseen, osoite: Valimotie 8, 00380 Helsinki (kokoustila Visio).

Tilaisuus on suunnattu Etelä-Suomen alueen ratsastusseurojen vastuuhenkilöille (pj, sihteeri, hallitus/johtokunta tai muu seuran vastuuhenkilö) sekä talliyrittäjille. Tilaisuus on osallistujille maksuton, mutta pyydämme etukäteisilmoittautumista tarjoilujen varaamisen vuoksi.

Huomioittehan, että syyskokouksessa yksi henkilö voi käyttää äänivaltaa vain yhdellä valtakirjalla (seura/talli).   

Ohjelma:

14.00 Kahvi- ja teebuffet

n. 14.15 Liiton kuulumiset (SRL:n hallituksen edustaja) ja alueen syyskokous

Esityslista:

1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja kutsutaan sihteeri

2. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

3. Vahvistetaan osallistuja- ja ääniluettelo

4. Päätetään jaoston kokoonpanon koko (7-9 jäsentä, 0-2 varajäsentä ja puheenjohtaja) ja tehdään liiton hallituksen vahvistettavaksi esitys aluejaoston puheenjohtajasta ja jäsenistä kaksivuotiskaudeksi ja varajäsenistä yksivuotiskaudeksi erovuoroisten sijaan. Erovuorossa: Puheenjohtaja Anne Sara-aho, varsinaiset jäsenet: Cecilia Gundersby, Anita Kaakkola, Tarja Koskinen, Mari Lieskoski ja varajäsenet: Anna Granberg ja Sari Ukkonen

5. Tehdään liiton hallituksen vahvistettavaksi esitys aluejaoston laatimasta toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta tulevalle vuodelle 2023.

6. Muut asiat

n. klo 15.15 Johdatus seurojen ja tallien viestintään: Roy Kokkonen

n. klo 15.45 avoin keskustelu, voit ilmoittaa alla olevan lomakkeen kautta aiheen, josta haluat tapaamisessa keskusteltavan

 

Ilmoittautumiset 30.10.2022 mennessä alla olevan lomakkeen kautta.

Kaikille lmoittautuneille lähetetään sähköpostitse vielä ennen kokousta vahvistettu ohjelma ja paikoitusohje.

Tiedustelut: Anne Sara-aho, anne.sara-aho@ratsastus.fi,  puh. 050 5511 990

 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.