Ajankohta

29.1.2023 – 30.1.2023

Paikka

Ypäjän Hevosopisto← Takaisin

Hevosopiston valmennuskeskus, SRL, Hippos ja FWB-yhdistys tarjoavat esteratsastuksen toimijoiden yhteisen koulutustapahtuman valmentajille, tuomareille ja ratsastajille. Tapahtuma järjestetään Hevosopistolla 29.1.-30.1.2023.

Kouluttajina pitkän linjan ammattilaisia, muun muassa Markus Scharmann, Kari Nevala, Salla Varenti ja Hanna-Maria Korpi. Tapahtuman tavoitteena on koota yhteen esteratsastusväki ja perehtyä nuorten estehevosten suorituskyvyn arvioinnin sekä koulutuksen perusteisiin. Sunnuntaina Markus Scharmann pitää nuorten hevosten koulutukseen liittyvän esteratsastusklinikan, jossa nähdään laadukkaita FWB-hevosia sekä mielenkiintoiset paneelikeskustelut.

Show Jumping Going Strong – klinikka ja koulutuspäivä on tarkoitettu kaikille nuorten estehevosten koulutuksesta kiinnostuneille. Koulutus on lisäksi tarkoitettu estehevosen suorituskyvyn tuomareille ja tuomareiksi haluaville sekä ratsastajille ja kasvattajille. Tapahtuman yhteydessä voi myös päivittää SRL:n valmentaja- ja suorituskykytuomarilisenssit sekä suorittaa valmentajakoulutuksen II-tason kansainvälisen jakson.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: Showjumping Going Strong (hevosopisto.fi)

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.