Ajankohta

21.1.2018 10:00 – 21.1.2018 16:00

Paikka

RTV:n pääkonttori, Mattilantie 1, Riihimäki

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Kilpailijakoulutukset

Järjestäjä

SRL Etelä-Suomi
← Takaisin

KILPAILETKO? AIOTKO KILPAILLA?
TAI HALUAISITKO VAIN TIETÄÄ ENEMMÄN KILPAILUSÄÄNNÖISTÄ?

Tervetuloa kilpailusääntökoulutukseen, jossa lajeina ovat kouluratsastus ja esteratsastus.

Kurssin sisältö: Kilpailusäännöt D-kilpailulupaan vaadittavalla tasolla, Ratsastuksen Reilu Peli ja sääntömuutokset vuodelle 2018.

Kouluttajat: Marjaana Tengman ja Eija Nenonen

Hinnat: kurssin hintaan sisältyy ohjelman mukainen ruokailu ja kahvi
• 20 € (SRL:oon kuuluvat seurojen jäsenet)
• alle 15 v. kilpailulupaa hakevan huoltaja 10 € (Huom! alle 15 v. kanssa kurssille on osallistuttava vähintään
1 huoltajan)
• tai 25 euroa (muut)

Tilaisuus on avoin kaikille kilpailusäännöistä kiinnostuneille, olitpa kokenut kisaajakonkari, hakemassa ensimmäistä kertaa kilpailulupaa tai muuten vain kiinnostunut kilpailusäännöistä.

Ota mukaasi vuonna 2018 voimassa olevat kilpailusäännöt: KS I (yleinen osa), KS II (koulu) ja KS III (este) LINKKI sekä ESRA:n aluemestaruuskilpailusäännöt LINKKI ja tutustu niihin ennakkoon.

Sitovat Ilmoittautumiset viimeistään ma 15.1.2018 alla olevan lomakkeen kautta. Koulutus tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä, muuten se ei ole voimassa.

Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kurssin hyväksytysti suorittamisesta saa todistuksen. Osanottajien enimmäismäärä 40 henkilöä. Koulutus toteutetaan jos osanottajia on vähintään 10. Tiedustelut ESRA/Jaana Tengman 0400 998 963.

Koulutukseen ilmoittautuneille toimitetaan osa kurssimateriaalista sähköisessä muodossa yhdessä kurssiohjelman kanssa ilmoittautumisajan päätyttyä.

TERVETULOA!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.