Ajankohta

23.2.2019 10:00 – 23.2.2019 13:00

Paikka

ABC Lahdesjärvi (kokoustila Pyynikki), Automiehenkatu 39, Tampere

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Kilpailijakoulutukset

Järjestäjä

SRL Häme
← Takaisin

Koulutus on avoin kaikille kilpailijoille ja säännöistä kiinnostuneille seuran kotipaikasta riippumatta. Koulutus alkaa klo 10.00 1-tasolta 2-tasolle siirtyville kilpailijoille tarkoitetulla osiolla ja jatkuu 11.30 2-tasolla kilpaileville tarkoitetulla osiolla. Jälkimmäisessä osiossa keskitytään sääntömuutoksiin 2019.

Halutessaan voi osallistua molempiin osioihin tai vain toiseen.

Koulutuksessa käsitellään koulu- ja esteratsastusta.

Koulutus järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10.

Kouluttajat Tarja Kallio ja Mila Munsterhjelm

Kurssien hinta on 20 euroa, sisältää kahvitarjoilun.

Ilmoittautumiset viimeistään 14.2.2019 alla olevalla lomakkeella. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Tervetuloa! SRL – Häme                             

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.