Ajankohta

10.2.2019 10:00 – 10.2.2019 16:00

Paikka

RTV-Yhtymä, Mattilantie 1, Riihimäki

Hinta

30 €

Tapahtumaluokka

Kilpailijakoulutukset

Järjestäjä

SRL Etelä-Suomi ja Riihimäen Ratsastajat ry
← Takaisin

KILPAILETKO? AIOTKO KILPAILLA?

TAI HALUAISITKO VAIN TIETÄÄ ENEMMÄN KILPAILUSÄÄNNÖISTÄ?

Tervetuloa kilpailusääntökoulutukseen, jossa lajeina ovat kouluratsastus ja esteratsastus. Kouluttaja Marjaana Tengman

Kurssin sisältö: Kilpailusäännöt D-kilpailulupaan vaadittavalla tasolla, Ratsastuksen Reilu Peli ja sääntömuutokset vuodelle 2019.

Hinnat: kurssin hintaan sisältyy ohjelman mukainen ruokailu ja kahvi
• 30 € (SRL:oon kuuluvat seurojen jäsenet)
• alle 15 v. kilpailulupaa hakevan huoltaja 15 € (Huom! alle 15 v. kanssa kurssille on osallistuttava vähintään 1 huoltajan)
• 35 euroa (muut)

Tilaisuus on avoin kaikille kilpailusäännöistä kiinnostuneille, olitpa kokenut kisaajakonkari, hakemassa ensimmäistä kertaa kilpailulupaa tai muuten vain kiinnostunut kilpailusäännöistä.

Ota mukaasi vuonna 2019 voimassa olevat kilpailusäännöt: KS I (yleinen osa), KS II (koulu) ja KS III (este) https://www.ratsastus.fi/materiaalit/kilpailusaannot/ sekä ESRA:n aluemestaruuskilpailusäännöt https://www.ratsastus.fi/alueet/etela-suomi/ kohdasta säännöt ja ohjeet, tutustu näihin ennakkoon.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 4.2.2019 alla olevalla lomakkeella. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kurssin hyväksytysti suorittamisesta saa todistuksen. Osanottajien enimmäismäärä 35 henkilöä. Koulutus toteutetaan jos osanottajia on vähintään 10. Tiedustelut ESRA/Jaana Tengman 0400 998 963.

Koulutukseen ilmoittautuneille toimitetaan osa kurssimateriaalista sähköisessä muodossa yhdessä kurssiohjelman kanssa ilmoittautumisajan päätyttyä.

TERVETULOA!

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.