Ajankohta

13.3.2021 – 13.3.2021

Paikka

verkkokoulutus

Tapahtumaluokka

Kilpailijakoulutukset

Järjestäjä

Husön Ratsastajat ry← Takaisin

Tervetuloa Husön Ratsastajien järjestämään kilpailusääntökoulutukseen, joka järjestetään virtuaalisesti Microsoft Teamsissa lauantaina 13.3.2021 klo 10.00. Koulutuksessa kerrataan keskeiset koulu- ja estesäännöt sekä käydään läpi vuoden 2021 sääntömuutokset. Kouluttajana toimii kokenut tuomari, stewardi ja kouluttaja Pia ”Piude” Myrskog.

Sääntökoulutusta suositellaan käytäväksi vuosittain, sillä kilpailusäännöt muuttuvat ja uudistuvat. Lunastaessasi itsellesi kilpailuluvan sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia Suomen Ratsastajainliitto ry:n kilpailusääntöjä. Sääntöjen tunteminen on ehdottoman tärkeää ja turvallisuuden lisäksi se tuo varmuutta myös omaan tekemiseen.

Kurssin sisältö: SRL:n kilpailusäännöt seuratasolta lähtien (kilpailuluvan jo omistaville toimii hyvänä kertaus- ja sääntöjen päivityskurssina), KS I (Yleinen osa), KS II (koulu) ja KS III (este) ja sääntömuutokset 2021 (KSI + KSII + KSIII).

Kurssin kesto: 2,5-3 tuntia.

Kurssin hinta:

* 15 €, Suomen Ratsastajainliittoon kuuluvien seurojen jäsenet.

* 30 €, muut.

* Ilmainen Husön Ratsastajat ry:n jäsenille ja alle 15 v. jäsenten huoltajille. HUOM! Alle 15 v. ratsastajan kanssa kurssille suositellaan osallistuvan myös ratsastajan huoltaja/aikuinen

Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeistään perjantaihin 5.3.2021 mennessä sähköpostitse: info.husonratsastajat@gmail.com

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi ja seurasi sekä laskutusosoite (mikäli edustat muuta seuraa kuin Husön Ratsastajia). Lähetämme tilaisuuden Teams-linkin sekä linkin ennakkokysymyksiin kaikille osallistujille viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Voit lähettää sähköisen linkin kautta mieltäsi askarruttavia kilpailusääntöihin liittyviä kysymyksiä sekä toiveita koulutusessa käsiteltävistä asioita etukäteen!

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.