Ajankohta

11.11.2023 10:00 – 11.11.2023 13:00

Paikka

Tuusula ja Teams

Tapahtumaluokka

Kilpailijakoulutukset

Järjestäjä

SRL Etelä-Suomen aluejaosto← Takaisin

Etelä-Suomen Ratsastusjaosto (ESRA) järjestää luennon hevosten dopingasioista
RATSUHEVOSEN LÄÄKITYS JA SIIHEN LIITTYVÄT SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET KILPAILUTOIMINNASSA

Luennoitsija: SRL:n ja ratsastuksen kansainvälisen kattojärjestön FEI:n asiantuntijatehtävissä ja testaajana sekä Suomen Eläinkilpailuiden antidopingtoimikunnan pitkäaikainen jäsen, eläinlääkäri Liisa Harmo

Aika: Lauantai 11.11.2023 klo 10.00 – 13.00

Paikka: Kokoushotelli Gustavelundin auditorio, Kirkkotie 36, 04310 Tuusula

Mahdollisuus on osallistua myös Teams:llä, mutta luennoitsija toivoo runsasta osallistumista paikan päälle, jotta asiasta syntyisi hyvää keskustelua.

Tilaisuus on avoin kaikille, mutta kuuluu osana SRL:n valmennettavien luentosarjaa ja on täten kaikille valmennettaville sekä heidän huoltajilleen maksuton. Muille osallistuminen maksaa 25€ paikan päällä (tarjoilu) ja Teams:llä 10€. Paikan päälle tuleville on tarjolla pientä aamupalaa ja kahvia/teetä.

Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella VIIMEISTÄÄN sunnuntaina 5.11.2023 

Tiedustelut anne.sara-aho@ratsastus.fi

Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Teams-linkki lähetetään etänä osallistuville viimeistään perjantaina 10.11.2023.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.