Ajankohta

6.5.2021 17:30 – 6.5.2021 19:00

Paikka

verkkokoulutus

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset← Takaisin

Millainen on hyvä tavoite? Miksi tavoitteita kannattaa asettaa monipuolisesti ja eri aikaväleille? Millaisia tavoitetyyppejä on olemassa ja millaisia tavoitteita itselläni on? Koulutuksessa harjoittelemme saavutettavien, käytännönläheisten ja monipuolisten tavoitteiden määrittelyä, sekä tavoitteiden pilkkomista osiin ja niissä etenemisen seurantaa visiosta viikkotavoitteisiin.

Suomen Ratsastajainliitto ry järjestää verkkoluennon "Ratsasta omin tavoittein - selkeytä ja seuraa" torstaina 6.5.2021 klo 17.30-19.00. Luento syventää maaliskuun alussa järjestettyä jäsenetuna ollutta luentoa Ratsasta omin tavoittein ja onnistu, mutta voit tulla mukaan myös vaikket olisi päässyt osallistumaan edelliselle luennolle.

Kouluttaja psyykkinen valmentaja Sanna Sassi. 

Koulutuksen hinta:
15 € ratsastusseurojen jäsenet
20 € muut kiinnostuneet

Koulutukseen mahtuu mukaan 250 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Ilmoittautumiset ma 3.5.2021 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Koulutukseen ei oteta jälki-ilmoittautuneita. 

Tiedustelut emmi.kupiainen@ratsastus.fi

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.