Ajankohta

1.2.2020 14:00 – 1.2.2020 19:00

Paikka

Ratsastuskeskus Lupis, Kiuruvesi

Tapahtumaluokka

Kilpailijakoulutukset

Järjestäjä

SRL Itä-Suomi← Takaisin

Itä-Suomen aluejaosto järjestää “Pisteet kotiin kouluradalta” -klinikan lauantaina 1.2.2020 Ratsastuskeskus Lupiksella  (Niemenmutka 39, 74840 Koppeloharju).

Kouluttajana FEI-koulutuomari ja koulutuomareiden kouluttaja Paula Nysten. Klinikka toimii samalla aluevalmennettavien kuivaleirinä.

* Mitä koulutuomarit haluavat radalla nähdä ja mitä he arvostelevat?
* Mikä erottaa kuuden pisteen arvoisen liikkeen kahdeksan pisteen arvoisesta liikkeestä?
* Miksi tuomareiden arvostelut eroavat toisistaan?

Klinikkapäivä koostuu teoriaosuudesta sekä demoratsukoista. Ensin käydään läpi teoriassa ja esimerkein kouluratojen ja liikkeiden arviointia helppo A – vaativa A -tasolla ja mitä milläkin tasolla edellytetään. Tämän jälkeen nähdään maneesissa demoratsukoita kaikilta tasoilta (he A, va B ja va A). Demoratsukot esittävät kunkin tason liikkeitä ja kouluradan kohtia. Paula antaa demoratsukoiden suorituksista numerot sekä avaa kuuntelijoille mikä oli hyvää, mitä haluisi nähdä lisää tai mikä rokotti numeroa alaspäin.

Ohjelma
14.00 - n. 16.00 Kahvi, teoriaosuus
16.00 - 17.00 Päivällistauko
17.00 - n. 19.00 Demoratsukot maneesissa

Hinta: 30 €, aluevalmennettaville 20 €, sisältää koulutuksen ja kahvit. 

Päivällistä saatavissa hintaan:

  • Keittoruoka (sis. leipä, juusto, levite, mehu/vesi) 8 €
  • maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä (ilmoitathan mahdolliset allergiat ym.)

Koulutukseen otetaan 3-6 demoratsukkoa. Hakemukset ratsukkopaikoille maanantaihin 20.1.2020 mennessä petratapanila@hotmail.com.

Majoitus- ja karsinapaikkatiedustelut ja varaukset suoraan Lupiksen toimistoon VIESTILLÄ (WhatsApp /tekstari), puh. 040 127 3771. Karsinapaikka kurssitallilla hevoselle 30 eur /vrk tai päiväkarsina 20 eur / hevonen ja majoitus ihmiselle LupisHostellilla 35 eur /vrk/hlö. Majoitus sisältää liinavaatteet.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään torstaihin 23.1.2020  alla olevan lomakkeen kautta. Koulutus tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä, muuten se ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.