Ajankohta

4.10.2019 – 6.10.2019

Paikka

Sappeen Ratsutila, Sappeentie 396, Salmentaka, Pälkäne

Tapahtumaluokka

Pararatsastuskoulutukset ja -tapahtumat

Järjestäjä

SRL / pararatsastuskomitea ja Sappeen Ratsutila
← Takaisin

Tilaisuuden järjestäjä: Suomen Ratsastajainliitto ry/pararatsastuskomitea yhteistyössä Sappeen Ratsutilan kanssa

Sappeen Ratsutilan nettisivut: www.sappeenratsutila.fi

Leiri alkaa perjantai-iltana, jolloin on tutustumista sekä hevosten kokeilut. Varsinaiset ratsastuskerrat lauantaina ja sunnuntaina.

Kenelle? Leiri on avoin kaikille pararatsastajille, jotka hallitsevat perustaidot sekä kykenevät ratsastamaan itsenäisesti.

Leirille voidaan ottaa maksimissaan noin 8 ratsastajaa. Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimiosallistujamäärä, jolla leiri järjestetään, on 5 ratsastajaa.

Leirille voi osallistua myös omalla hevosella (hinta sama).

Mikä on ratsastussimulaattori? Ratsastussimulaattori mukailee elävää hevosta ja sen avulla saa paljon hyödyllistä tietoa oman ratsastuksen kehittämiseen. Ratsastussimulaattorista voi lukea lisää täältä: www.sappeenratsutila.fi/sappeen-ratsutila-oy/ratsastussimulaattori . Tehokkainta on, kun taitoja pääsee heti simulaattoritunnin jälkeen siirtämään myös oikealle hevoselle, kuten tällä ratsastusleirillä.

Hinta & maksaminen: 245 e, josta varausmaksua 50 e. Varausmaksu maksetaan heti ilmoittautumisen jälkeen ja loppumaksu leiriviikon maanantaihin mennessä. Tilinumerot ja muut maksutiedot lähetetään sähköpostilla, kun ilmoittautuminen vahvistetaan.

Leirin hintaan sisältyy:

- Lauantaina sekä sunnuntaina 30 minuutin simulaattoritunti sekä ratsastustunti (n. 60 minuuttia). Perjantaina on mahdollisuus kokeilla hevosta/hevosia, jotta sopiva ratsu on valmiina lauantaille ja sunnuntaille. Ratsastustunnit pitää Sappeen Ratsutilan henkilökunta. Tallilta löytyy ramppi sekä iso WC-tila.

- Majoitus pe-su uudessa, tallin viereen rakennetussa mökissä. Majoitustilan yhteydessä oleva sauna ja ulkoporeamme ovat käytettävissä leirin aikana. Majoitustilaan on pyörätuolirampit ja siellä on yksi inva-WC.

- Perjantaina: iltapala, lauantaina: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala sekä sunnuntaina aamupala ja keittolounas.

SRL:n edustajana leirin vetäjänä toimii pararatsastuksen ohjaaja Heidi Mattila. Jos ratsastaja tarvitsee henkilökohtaista avustajaa päivittäisissä toiminnoissa ja/tai kommunikaatiossa ja/tai lääkityksessä, hänen tulee tuoda avustaja leirille. Henkilökohtaisten avustajien täysihoito maksetaan. Muut avustajat maksavat täysihoidosta ja majoituksesta 100 e.

Leirille tulee mahdollisesti lisäpalveluita kuten fysioterapiaa tai hierontaa. Nämä palvelut tulevat yrityksien kautta ja ovat maksullisia. Niiden aikataulut sovitetaan leiriohjelmaan sen jälkeen, kun tiedetään, kuinka moni niitä on hankkimassa. Toteutus tapahtuu täysipainoisen leiriohjelman päätteeksi pääsääntöisesti ilta-aikana, joten huomioi oma jaksamisesi lisäpalveluita varatessasi. Kaikki lisäpalvelut maksetaan paikan päällä joko kortilla tai käteisellä. Tarkemmat tiedot tarjolla olevista lisäpalveluista julkaistaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen: 8.9.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella:

https://my.surveypal.com/Pararatsastajien-simulaattorileiri--ilmoittautumislomake-2019-Sappee

Sitovat ilmoittautumiset. Leirimaksu jätetään perimättä vain lääkärintodistusta vastaan, jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Varausmaksua ei palauteta peruutuksissa.

Huomioi, että leirille voidaan ottaa vain noin 8 ratsastajaa, joten leiri voi täyttyä jo ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Lisätietoja:
info@sappeenratsutila.fi 040-7522050 Reija tai 040-7405702 Lotta

Tervetuloa leirille!

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.