Ajankohta

13.2.2021

Paikka

TerapiaTalli Bonaza Ay, Hiittikuja 17, 90810 Kiviniemi

Hinta

30 €

Tapahtumaluokka

Pararatsastuskoulutukset ja -tapahtumat← Takaisin

Pararatsastajat luokitellaan vamman ja toimintakyvyn mukaan viiteen eri ratsastusluokkaan (I, II, III, IV ja V). Luokittelulla pyritään minimoimaan toimintakyvystä johtuvia eroja ja takaamaan mahdollisimman tasavertainen kilpailutilanne.

Luokiteltavan ratsastajan tulee olla SRL: jäsen ratsastusseuran henkilö- tai perhejäsenyyden kautta. Kaikilla ratsastajilla saa olla luokittelutilanteessa mukana tukihenkilö (huoltaja, valmentaja, joku muu). Alle 18-vuotiailla tukihenkilön läsnäolo on pakollinen. Vuoden 2020 koronatilanteen vuoksi ratsastajalta ei vaadita aiempaa kilpailutulosta.

Aika ja paikka: Lauantai 13.2.2021. Tarkempi aikataulutus ilmoitetaan osallistujille myöhemmin. Luokitteluun menee noin 60 minuuttia/ratsastaja. Huomioi, etteivät luokitteluun kuuluvat testit ja ratsastusosuus välttämättä ole peräkkäin eli väliin voi jäädä odotteluaikaa. Osoite: TerapiaTalli Bonaza Ay, Hiittikuja 17, 90810 Kiviniemi

Luokittelija: Miia Heino

Luokittelun hinta: 30 e/ratsastaja, joka maksetaan paikan päällä käteisellä (varaa tasaraha). Luokittelu on mahdollista tehdä omalla tai lainahevosella.

Ota mukaan: Todistukset (diagnoosi sekä millä menetelmillä diagnoosi on todennettu). Lisäksi varustaudu liikkumiseen sopivalla vaatetuksella sekä pestyillä/puhdistetuilla ratsastusvarusteilla.

Ilmoittautumiset 4.2.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella osoitteessa https://my.surveypal.com/Luokittelutilaisuuden-ilmoittautuminen-Oulu-2021

Lisätietoja: Tilaisuuden käytännönjärjestelyistä vastaava, paramaajoukkueen joukkueenjohtaja Tanja Takkula (p. 040-5451163, tanja.takkula@gmail.com)

Lisätietoa luokittelusta: www.ratsastus.fi/lajit/pararatsastus/kilpaileminen/luokittelu-ja-kilpailukortti/

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.