Ajankohta

26.1.2024 – 27.1.2024

Paikka

Ypäjän Hevosopisto

Hinta

60 €

Tapahtumaluokka

Pararatsastuskoulutukset ja -tapahtumat← Takaisin

Pararatsastajat luokitellaan vamman ja toimintakyvyn mukaan viiteen eri ratsastusluokkaan (I, II, III, IV ja V). Luokittelulla pyritään minimoimaan toimintakyvystä johtuvia eroja ja takaamaan mahdollisimman tasavertainen kilpailutilanne. Luokittelu on pakollinen, jos haluaa kilpailla alue- tai sitä ylemmissä pararatsastuskilpailuissa tai avoimissa kouluratsastuskilpailuissa käyttäen siellä pararatsastajille sallittuja apuvälineitä tai -keinoja.

Luokiteltavan tulee olla SRL:n ratsastusseuran henkilö- tai perhejäsen. Alaikäisen luokiteltavan huoltajan tulee olla läsnä luokittelutilaisuudessa. Myös muilla luokiteltavilla saa olla tukihenkilö läsnä luokittelun aikana.

Aika ja paikka: 26.-27.1.2024, Ypäjän Hevosopisto. Tarkempi aikataulutus ilmoitetaan osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä. HUOM. Lainahevosella osallistuvien luokittelut tehdään perjantaina, sillä lainahevosia ei ole saatavilla lauantaille. Luokittelu kestää noin 1-1,5 tuntia/henkilö. Huomioi, etteivät luokitteluun kuuluvat testit ja ratsastusosuus välttämättä ole peräkkäin eli väliin voi jäädä odotteluaikaa.

Luokittelun hinta: 60 €/henkilö. Luokittelu on mahdollista tehdä omalla tai Ypäjän Hevosopiston lainahevosella. Lainahevosvuokra on 40 €, joka lisätään luokittelumaksun päälle. 

Ota mukaan: Todistukset (diagnoosi, sekä millä menetelmillä diagnoosi on todennettu). Lisäksi varustaudu liikkumiseen sopivalla vaatetuksella sekä pestyillä/puhdistetuilla ratsastusvarusteilla.
 

Ilmoittautumiset 4.1.2024 mennessä osoitteessa https://q.surveypal.com/Luokittelutilaisuus-2024
 

Luokittelupaikkoja on tarjolla rajallinen määrä, joten tarvittaessa paikkojen jaossa käytetään tarveharkintaa. Luokittelutilaisuuteen hyväksytyille lähetetään maksulinkki ja lisätiedot sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Luokittelumaksut tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä ennen luokittelutilaisuuteen saapumista.

Peruutuksista tulee ilmoittaa salli.saarela@ratsastus.fi. Mikäli osallistuja peruu osallistumisensa maksun eräpäivän jälkeen, luokittelumaksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella.

 


Koronatilanteen vuoksi järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.


Lisätietoja:
Yleisesti luokittelusta: www.ratsastus.fi/lajit/pararatsastus/kilpaileminen/luokittelu-ja-kilpailukortti/
Tilaisuuden järjestelyistä: SRL/Salli Saarela, salli.saarela@ratsastus.fi

Majoitukset ja karsinapaikat: Ypäjän Hevosopisto

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.