Ajankohta

26.11.2022 – 27.11.2022

Paikka

Ypäjän Hevosopisto

Hinta

30 €

Tapahtumaluokka

Pararatsastuskoulutukset ja -tapahtumat

Järjestäjä

Suomen Ratsastajainliitto ry← Takaisin

Pararatsastajat luokitellaan vamman ja toimintakyvyn mukaan viiteen eri ratsastusluokkaan (I, II, III, IV ja V). Luokittelulla pyritään minimoimaan toimintakyvystä johtuvia eroja ja takaamaan mahdollisimman tasavertainen kilpailutilanne. Luokittelu on pakollinen, jos haluaa kilpailla alue- tai sitä ylemmissä pararatsastuskilpailuissa tai avoimissa kouluratsastuskilpailuissa käyttäen siellä pararatsastajille sallittuja apuvälineitä tai -keinoja.

Luokiteltavan tulee olla SRL: jäsen ratsastusseuran henkilö- tai perhejäsenyyden kautta. Alaikäisen luokiteltavan huoltajan tulee olla läsnä luokittelutilaisuudessa. Myös muilla luokiteltavilla saa olla tukihenkilö läsnä luokittelun aikana. Koronatilanteen vuoksi luokiteltavalta ei vaadita aiempaa kilpailutulosta.

Aika ja paikka: 26.-27.11.2022, Ypäjän Hevosopisto. Tarkempi aikataulutus ilmoitetaan osallistujille ilmoittautumisjan päätyttyä.
Luokittelija: Patricia Hirn ja Miia Heino
Luokittelun hinta: 30 €/ratsastaja. Luokittelu on mahdollista tehdä omalla tai Ypäjän Hevosopiston lainahevosella.

Luokitteluun menee noin 60 minuuttia/urheilija. Huomioi, etteivät luokitteluun kuuluvat testit ja ratsastusosuus välttämättä ole peräkkäin eli väliin voi jäädä odotteluaikaa.

Luokittelupaikkoja on tarjolla rajallinen määrä, joten tarvittaessa paikkojen jaossa käytetään tarveharkintaa.

Ota mukaan: Todistukset (diagnoosi sekä millä menetelmillä diagnoosi on todennettu). Lisäksi varustaudu liikkumiseen sopivalla vaatetuksella sekä pestyillä/puhdistetuilla ratsastusvarusteilla.
 

Ilmoittautumiset 6.11. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella osoitteessa https://q.surveypal.com/Luokittelutilaisuus-2022


Koronatilanteen takia muutokset tilaisuuden järjestämisessä ovat mahdollisia.


Lisätietoja:
Yleisesti luokittelusta: www.ratsastus.fi/lajit/pararatsastus/kilpaileminen/luokittelu-ja-kilpailukortti/
Tilaisuuden järjestelyistä: SRL/Salli Saarela, salli.saarela@ratsastus.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.