Ajankohta

27.11.2021 – 28.11.2021

Paikka

Ypäjän Hevosopisto

Hinta

30 €

Tapahtumaluokka

Pararatsastuskoulutukset ja -tapahtumat← Takaisin

Pararatsastajat luokitellaan vamman ja toimintakyvyn mukaan viiteen eri ratsastusluokkaan (I, II, III, IV ja V). Luokittelulla pyritään minimoimaan toimintakyvystä johtuvia eroja ja takaamaan mahdollisimman tasavertainen kilpailutilanne. Luokittelu on pakollinen, jos haluaa kilpailla alue- tai sitä ylemmissä pararatsastuskilpailuissa tai avoimissa kouluratsastuskilpailuissa käyttäen siellä pararatsastajille sallittuja apuvälineitä tai -keinoja.

Luokiteltavan ratsastajan tulee olla SRL: jäsen ratsastusseuran henkilö- tai perhejäsenyyden kautta. Alaikäisen ratsastajan huoltajan tulee olla läsnä luokittelutilaisuudessa. Myös muilla ratsastajilla saa olla tukihenkilö läsnä luokittelun aikana. Koronatilanteen vuoksi ratsastajalta ei vaadita aiempaa kilpailutulosta.

Aika ja paikka: 27.-28.11.2021, Ypäjän Hevosopisto. Mikäli osallistujia on vain yhdelle päivälle, luokittelupäivä on lauantai. Tarkempi aikataulutus ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.

Luokittelijat: Miia Heino ja Patricia Hirn

Luokittelun hinta: 30 €/ratsastaja. Luokittelu on mahdollista tehdä omalla tai Ypäjän Hevosopiston lainahevosella.

Luokitteluun menee noin 60 minuuttia/ratsastaja. Huomioi, etteivät luokitteluun kuuluvat testit ja ratsastusosuus välttämättä ole peräkkäin eli väliin voi jäädä odotteluaikaa.

Luokittelupaikkoja on tarjolla rajallinen määrä, joten tarvittaessa paikkojen jaossa käytetään tarveharkintaa.

Ota mukaan: Todistukset (diagnoosi sekä millä menetelmillä diagnoosi on todennettu). Lisäksi varustaudu liikkumiseen sopivalla vaatetuksella sekä pestyillä/puhdistetuilla ratsastusvarusteilla.

Ilmoittautumiset 7.11. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella osoitteessa https://q.surveypal.com/SRL-luokittelutilaisuus-2021


Koronatilanteen takia muutokset tilaisuuden järjestämisessä ovat mahdollisia!


Lisätietoja:
Yleisesti luokittelusta: www.ratsastus.fi/lajit/pararatsastus/kilpaileminen/luokittelu-ja-kilpailukortti/

Tilaisuuden järjestelyistä: SRL/Salli Saarela, salli.saarela@ratsastus.fi, p. 040 610 6514