Ajankohta

16.10.2020 – 17.10.2020

Paikka

Ypäjän Hevosopisto

Hinta

30 €

Tapahtumaluokka

Pararatsastuskoulutukset ja -tapahtumat← Takaisin

Pararatsastajat luokitellaan vamman ja toimintakyvyn mukaan viiteen eri ratsastusluokkaan (I, II, III, IV ja V). Luokittelulla pyritään minimoimaan toimintakyvystä johtuvia eroja ja takaamaan mahdollisimman tasavertainen kilpailutilanne. Luokittelu on pakollinen, jos haluaa kilpailla alue- tai sitä ylemmissä pararatsastuskilpailuissa tai avoimissa kouluratsastuskilpailuissa käyttäen siellä pararatsastajille sallittuja apuvälineitä tai -keinoja.

Luokiteltavan ratsastajan tulee olla SRL: jäsen ratsastusseuran henkilö- tai perhejäsenyyden kautta. Alaikäisen ratsastajan huoltajan tulee olla läsnä luokittelutilaisuudessa ja myös muilla ratsastajilla saa olla tukihenkilö läsnä luokittelun aikana.Vuoden 2020 koronatilanteen vuoksi ratsastajalta ei vaadita aiempaa kilpailutulosta.

Tilaisuudessa on mahdollisuus saada luokittelu myös paravaljakkoajoon. Valjakkoluokitteluun ei sisälly ajo-osuutta vaan pelkästään luokkatilassa tehtävät testaukset. 

Aika ja paikka: 16.-17.10.2020, Ypäjän Hevosopisto. Tarkempi aikataulutus ilmoitetaan osallistujille myöhemmin. Aikataulun suunnittelussa huomioidaan samaan aikaan pidettävät maajoukkuekatsastukset siten, että osallistuminen molempiin on mahdollista.

Luokitteluun menee noin 60 minuuttia/ratsastaja. Huomioi, etteivät luokitteluun kuuluvat testit ja ratsastusosuus välttämättä ole peräkkäin eli väliin voi jäädä odotteluaikaa.

Luokittelupaikkoja on tarjolla rajallinen määrä, joten tarvittaessa paikkojen jaossa käytetään tarveharkintaa.

Luokittelija: Miia Heino ja Tiisa Lahtinen

Luokittelun hinta: 30 e/ratsastaja. Luokittelu on mahdollista tehdä omalla tai Ypäjän Hevosopiston lainahevosella.

Ota mukaan: Todistukset (diagnoosi sekä millä menetelmillä diagnoosi on todennettu). Lisäksi varustaudu liikkumiseen sopivalla vaatetuksella sekä pestyillä/puhdistetuilla ratsastusvarusteilla.

Ilmoittautumiset 30.9. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy täältä: https://my.surveypal.com/Hakulomake-luokittelutilaisuuteen

Lisätietoja:

Yleisesti luokittelusta: www.ratsastus.fi/lajit/pararatsastus/kilpaileminen/luokittelu-ja-kilpailukortti/

SRL/Salli Saarela, salli.saarela@ratsastus.fi, p. 040 610 6514

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.