Ajankohta

22.5.2021 10:00 – 23.5.2021 15:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

90 €

Tapahtumaluokka

Pararatsastuskoulutukset ja -tapahtumat

Järjestäjä

SRl Parakomitea← Takaisin

Tule kouluttautumaan pararatsastuksen avustajaksi ja taluttajaksi historian ensimmäiselle etäkurssille! Avustajakurssin käyneet voivat kouluttautua pararatsastuksen ohjaajiksi, sillä kurssi on pararatsastusohjaajakoulutuksen ensimmäinen osa.
 

Ilmoittautumisaikaa jatkettu 16.5. asti!


Aika ja paikka: la 22.5. klo 10-16.30 ja su 23.5. klo 9-15.30.

Kouluttajat: Päivi Anttila ja Anne Ojajärvi

Kenelle: Kurssi on avoin kaikille pararatsastuksesta kiinnostuneille, pararatsastuksessa avustajina / taluttajina toimiville ja pararatsastuksen ohjaajiksi haluaville. Tavoitteena on kouluttaa avustajia ja taluttajia pararatsastustunneille. Peruskurssi on myös pararatsastusohjaajakoulutuksen ensimmäinen osa (voimassa 10 vuotta).

Pääsyvaatimukset: Suomen Ratsastajainliitto ry:n jäsenyys SRL:n jäsenseuran henkilö- tai perhejäsenyyden kautta. Ratsastuksen ja hevostaitojen perustaidot hallinnassa. Pääsyvaatimukset täyttävät henkilöt otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sisältö: Perustietoa taluttajana ja avustajana toimimisesta, paratietoutta.

Hinta: 90 €

Kurssitiedustelut: SRL/Salli Saarela, salli.saarela@ratsastus.fi, p. 040 610 6514
 

Kurssin suorittamiseen kuuluu ennakkotehtävä, joka lähetetään Ilmoittautujille sähköpostiin. Käytännönharjoituksen korvaava tehtävä annetaan kurssilla. Kurssitodistuksen saa, kun on hyväksyttävästi suorittanut kotona tehtävät tehtävät sekä kurssin viikonloppuosuuden.

Kurssin maksimiosallistujamäärä on 16 ja minimiosallistujamäärä on 8.
 

Ilmoittautumiset 16.5. mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai salli.saarela@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.