Ajankohta

6.4.2024 09:00 – 6.4.2024 17:00

Paikka

Savijärven kartano, 04130 Sipoo

Hinta

80 €

Tapahtumaluokka

Toimihenkilökoulutukset

Järjestäjä

SRL Pararatsastuskomitea← Takaisin

SRL Pararatsastuskomitea järjestää stewardeille ja -tuomareille suunnatun parakoulustewardikoulutuksen. Koulutuksesta ei saa toimihenkilöoikeuksia, vaan se toimii lisäkoulutuksena stewardeille ja koulutuomareille sisältäen parakouluratsastuksen lajistewarditietoa.  

 

Aika: 6.4.2024 klo 9.00 – 17.00       
Paikka: Savijärven kartano, 04130 Sipoo
Kouluttaja: Sari Ukkonen (FEI Steward dressage (3), para-dressage (3), jumping(3), valjakkostewardi)
Järjestäjä: SRL pararatsastuskomitea
Hinta: 80 e, sisältäen koulutuksen, lounaan ja kahvit

Pääsyvaatimukset: aiheesta kiinnostuneille stewardeille ja koulutuomareille

Koulutuksen sisältö:  KS I, Stewarditoiminta (FEI Paradressage Rules and FEI Paradressage Steward Manual  -pohjalta), SRL:n pararatsastussäännöt, teoriakoe stewarditoiminnasta (KS I, Pararatsastussäännöt (SRL/FEI) 

Koulutuksen suorittaminen: kurssin hyväksytysti suorittaminen (läsnäolo 100 % ja kirjallinen koe vähintään 75%)  sekä käytännön harjoittelut (yhteensä 2 kilpailupäivää kilpailuissa, joissa on parakoululuokkia). Koulutuksen suorittaminen on tarpeen, mikäli tavoitteena on myöhemmin hakea parakoulustewardin toimihenkilöoikeuksia, mikäli koulutuksesta tulee koulutusjärjestelmään hyväksytty, toimihenkilöoikeuteen johtava toimihenkilökoulutus.
 

Ilmoittautumiset keskiviikkoon 27.3.2024 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei tallennu.

Kurssille otetaan max 20 osallistujaa, ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai salli.saarela@ratsastus.fi.  Ilmoittautumisajan (27.3.2024) jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella.

Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä.  Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 e.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Tiedustelut: Sari Ukkonen (kouluttaja)saritellervo.ukkonen@gmail.com,  040 – 930 6257

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.