Ajankohta

10.5.2021 18:00 – 10.5.2021

Paikka

verkkoluento

Hinta

5 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset← Takaisin

Verkkoluento maanantaia 10.5. alkaen kello 18.00.

Hinta 5 €

Miten hevosen lihavuuden voi tunnistaa? Silmä nimittäin tottuu. Laihduttaminen pitää tehdä maltilla. Hevosen biomekaniikkaan erikoistunut hevoshieroja Miisa Wikman kertoo terveellisen tavan laihduttaa hevonen ja pitää se oikeassa lihavuuskunnossa.

Luennolla käsitellään lihavuuteen johtavia tekijöitä, tutkimustietoa lihavuudesta ja miten laihdutustarvetta arvioidaan. Laihduttamiseen liittyy myös harhaluuloja ja hevosen terveyteen kohdistuvia vaaratekijöitä. Miisa Wikman käy luennolla läpi turvallisen laihdutuksen perusteet. (Turvallinen laihdutustahti, suositusten mukainen ruokinta ja liikunta.)

Miisa Wikman on hankkinut ammatillisia jatkotutkintoja tasolle, jotka vastaavat Suomessa ensimmäisen ja toisen vuoden yliopistokoulutusta. Lisätiedot

Miisa Wikman järjestää kursseja liittyen hevosen lihavuuskuntoon ja laihduttamiseen Hevoskoulutus.fi -sivustolla.

Ilmoittautumiset 6.5.2021 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.  

Tiedustelut osoitteesta hame@ratsastus.fi ja sariawelina@gmail.com

Luennon järjestävät SRL Häme, Hämeen hevosjalostusliitto, Hämeen hevosenomistajain yhdistys sekä Teivon Ravirata.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen. 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.