Ajankohta

19.7.2022 13:00

Paikka

Teams ja Lempäälä

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Toimihenkilökoulutukset

Järjestäjä

Suomen Ratsastajainliitto ry / kenttäkomitea← Takaisin

Tervetuloa kouluttautumaan nuorten hevosten taitoarvostelutuomariksi kenttäratsastukseen! Kurssi on jatkoa jo olleelle taitotuomarikurssille, mutta tälle kurssille ovat tervetulleita myös uudet, nuorten hevosten arvostelusta kiinnostuneet! Kurssi on suunnattu valmentajille, ratsastuksenohjaajille ja -opettajille tai jo toimihenkilölisenssin omaaville henkilöille, joille kenttäratsastus on tuttu laji.
 

Koulutus on kaksiosainen:

  • I Teams koulutus ti 19.7 klo 13-15, kouluttaja Seppo Laine
  • II Käytäntö Lempäälän Ratsuniityssä su 24.7 klo 9-14 (alustava arvio), kouluttajina Kurt Carstensen, Katja Sykes ja Jutta Koivula. Käytäntö tehdään Avant-osakilpailun yhteydessä

Oikeudet saadakseen täytyy osallistua molempiin tapahtumiin.

Hinta 20 euroa.

Lisätiedot Hillevi Huttunen 0400895563 / hillevi.huttunen@gmail.com

Ilmoittautumiset 14.7.2022 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai salli.saarela@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.