Ajankohta

25.5.2024 09:00 – 26.5.2024

Paikka

Ypäjän Hevosopisto

Hinta

150 €

Tapahtumaluokka

Valmentajakoulutukset

Järjestäjä

SRL Matkaratsastuskomitea← Takaisin

Matkaratsastusvalmentajakoulutus 25-26.5.2025 Ypäjän hevosopistolla, alkaen klo 9.00

 

Koulutus on tarkoitettu uusille valmentajille ja se on suunnattu seurojen valmentajille sekä yksittäisille henkilöille jotka haluavat valmentaa ratsukoita tai saada lisää oppia lajin valmentautumisesta. Tämä sopii myös jo valmentajina toimineille sekä jo aiemmin koulutuksen käyneille. Tässä koulutuksessa voi päivittää SRL:n valmentajalisenssin.

Koulutus ei korvaa SRL:n valmentajapolkua valmentajaksi vaan on erillinen lajikoulutus. Tapahtuma toteutetaan yhdessä maajoukkuevalmennuksen kanssa.

Koulutus koostuu mm. luennoista, käytännön harjoitteluista radalla ja maneesissa ratsukoiden kanssa, ratsastajien kanssa kuntosalilla, hevostarkastuksista eläinlääkärin kanssa. Mukaan tarvitset muistiinpanovälineiden lisäksi kuntosalille sopivat vaatteet sekä ulkovaatteet

Hinta: 150€ joka ei sisällä yöpymistä eikä ruokailuja. Yöpymisen voi varata suoraan hevosopistolta jossa eri vaihtoehtoja. Samoin ruokailuvaihtoehtoja on saatavilla.


Ilmoittautumiset 16.5.2024 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. Ilmoittautumisen jälkeen osallistujat saavat tarkemman aikataulun ohjeineen.

Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai salli.saarela@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

 

Lisätietoja: Nina Mickelsson, endurance.finland@gmail.com, 040-6404016

 

Lämpimästi tervetuloa!

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.