Ajankohta

11.5.2019 10:00 – 11.5.2019 17:00

Paikka

Skype-koulutus

Hinta

5 €

Tapahtumaluokka

Kilpailijakoulutukset

Järjestäjä

SRL / Matkaratsastuskomitea← Takaisin

Tervetuloa matkaratsastuksen seuravalmennusten teoriapäivään Hyvinkäälle 11.5.2019, klo 10:00-17:00

Teoriaopetus pidetään Teboil Sweitsinhovin kokoustilassa. Osoitteessa Mäkikuumolantie 1, 05800 Hyvinkää

HUOM! Muutettu etäkoulutukseksi (Skype)!

Koulutuksessa läpikäydään matkaratsun valmennusta, kilpailuihin valmistautumista, sääntöjä pääpiirteittäin sekä huollon merkitystä.

Seuravalmennukset on tarkoitettu kaikille mukaan haluaville, erityisesti aloitteleville ja 1-2 tasolla ehkä jo kisanneilleikin.

Olet tervetullut mukaan, vaikka et olisikaan ilmoittautunut minkään seuran valmennettaviin.

Hinta 5€ joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset viimeistään 6.5.2019 alla olevalla lomakkeella. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.