Ajankohta

25.5.2024 13:00

Paikka

Ypäjän Hevosopisto

Hinta

45 €

Tapahtumaluokka

Toimihenkilökoulutukset

Järjestäjä

SRL Matkaratsastuskomitea← Takaisin

Paneelikoulutus la 25.5.2024 klo 13-16(17) Ypäjän hevosopistolla

 

Matkaratsastustuomareiden ja - stewardien sekä niiksi aikovien koulutus hevostarkastuksissa ja paneelissa toimimiselle. Koulutus on avoin kaikille kiinnostuneille vaikka ei omaisikaan em. oikeuksia.

Koulutuksessa käydään läpi mm. miten paneelissa toimitaan, arvostelukriteerit ja -asteikot sekä milloin paneeli kutsutaan koolle. Koulutus on erittäin tärkeä kaikille ja tulevaisuudessa tämän tärkeys vielä korostuu. Myös näistä lisää käydään päivän aikana läpi.

Halutessaan osallistujat voivat olla mukana koko päivän (9-19).

Tapahtuma järjestetään maajoukkuevalmennuksen yhteydessä radalla tehtävän harjoituksen yhteydessä hyödyntäen eri rasitustasoja. erilaisissa harjoituksissa sekä eri rasituksen jälkeisissä juoksutuksissa eläinlääkärin kanssa

Hinta: 45€
 

Ilmoittautumiset 16.5.2024 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. Ilmoittautumisen jälkeen osallistujat saavat tarkemman aikataulun ohjeineen.

Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai salli.saarela@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 
 

Lisätietoja: Nina Mickelsson, endurance.finland@gmail.com, 040-6404016

 

Lämpimästi tervetuloa!

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.