Ajankohta

29.3.2020 12:00 – 29.3.2020 18:00

Paikka

Lappeenrannan Ravirata, Raviradantie 13, Lappeenranta

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Kilpailijakoulutukset

Järjestäjä

SRL Kaakkois-Suomi← Takaisin

Maria Colliander on ensimmäinen suomalainen koulutuomari, joka nykyjärjestelämässä on saanut kouluratsastuksen kansainvälisen viiden tähden tuomarioikeuden. Maailmassa iiden tähden tuomareita on vain 36. Hän on arvostellut useat ikäkausien EM:t, arvostellut 10 kertaa nuorten hevosten MM:ssä. Hän on kilpaillut itse Inter I tasolle asti kansallisesti ja ollut 4 kertaa joukkue SM:n kultamitalisti. Hän myös valmentaa menestyksekkäästi.

Nyt saamme siis hienon mahdollisuuden kuunnella häntä Lappeenrannan raviradalla 29.3.2020.

Tilaisuus alkaa kahvilla ja suolaisella klo 12.00. Luento noin 2 tuntia, jonka jälkeen siirrytään Hubertusseura ry:n maneesille, jossa nähdään 5 eri ratsukkoa helposta A:sta vaativaan A:han.

Hinta 20 €.

Osoiteet:
Lappeenrannan Ravirata Oy, Raviradantie 13, 53850 Lappeenranta
Hubertusseuran maneesi, Salpausselänkatu 94, 53850 Lappeenranta

Ilmoittautumiset 22.3.2020 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.