Ajankohta

29.2.2020 – 29.2.2020

Paikka

Koivumäen talli, Vaskiontie 1040, Vaskio

Hinta

45 €

Tapahtumaluokka

Toimihenkilökoulutukset

Järjestäjä

SRL Lounais-Suomi← Takaisin

Koulutus päivittää 31.3.2022 asti seuraavat oikeudet: V, IVK ja IV koulutuomari. Koulutuksesta ei saa uusia oikeuksia. 

Tervetuloa SRL Lounais-Suomen aluejaoston järjestämään IV ja IVK koulutuomarien lisenssikoulutukseen ja skaalantarkistukseen Saloon lauantaina 29.2.2020. Koulutus pidetään Koivumäen tallilla, os. Vaskiontie 1040, 25260 Vaskio (https://www.facebook.com/koivumaentalli/).

Kouluttajana Jorma Kainulainen

Koulutus alkaa klo 9.30 aamukahvilla ja teorialla. Lounaan jälkeen ovat ohjelmassa arvosteluharjoitukset ja niiden purku, päivä päättyy viimeistään klo 16.00.

Kurssin hinta on 45 €, sisältää koulutuksen, lounaan ja kahvit.

Ilmoittautumiset 23.2.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai salli.saarela@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.