Ajankohta

23.2.2019 09:00 – 23.2.2019 15:00

Paikka

Scandic Oulu, Saaristonkatu 4, Oulu

Hinta

70 €

Tapahtumaluokka

Toimihenkilökoulutukset

Järjestäjä

SRL Pohjois-Suomi
← Takaisin

Lisenssikoulutus estetuomareille, stewardeille ja ratamestareille.

Koulutus on tarkoitettu toimihenkilöoikeuksien jatkamiseen eikä se anna uusia oikeuksia. Se päivittää 31.3.2021 asti seuraavat oikeudet: estetuomari, C- ja B-puheenjohtajatuomari, ratamestarit, stewardi, koulu-, este- ja kenttästewardi.

Kouluttajat
ratamestareiden osuus: Olli Niskasaari
tuomareiden osuus: Hinni Koskenniemi
stewardien osuus: Eija Varis

Koko päivä on yhteinen kaikille toimihenkilöille.

Hinta 70 € / henkilö, sisältää hotellin aamupalan ja lounaan. Saavu ajoissa paikalle niin ehdit hyödyntää hotellin runsaan aamiaisen!

Ilmoittautumiset viimeistään to 14.2.2019 alla olevalla lomakkeella. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.