Ajankohta

13.3.2019 17:30 – 13.3.2019 20:30

Paikka

Ravintola Nevillen sisäkabinetti, Salpausselänkatu 27, Kouvola

Hinta

30 €

Tapahtumaluokka

Toimihenkilökoulutukset

Järjestäjä

SRL Kaakkois-Suomi
← Takaisin

Tilaisuus toteutuu, ilmoittautumista jatkettu to 7.3. asti.

Koulutus on tarkoitettu toimihenkilöoikeuksien päivittämiseen eikä anna uusia oikeuksia. Koulutus jatkaa seuraavia oikeuksia 31.3.2021 asti: estetuomari, C- ja B-puheenjohtaja, ratamestarit, stewardi, este- ja koulustewardi. Koulutuksesta ei saa uusia oikeuksia.

Kouluttaja: Osmo Metsälä

Hinta: 30 e (sis. kahvi + suolainen)

Ilmoittautumiset viimeistään 3.3.2019 alla olevalla lomakkeella. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.