Ajankohta

3.8.2021 17:00 – 3.8.2021 20:00

Paikka

Killerin Huvikumpu, Kavioura 4, Jyväskylä

Hinta

30 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset

Järjestäjä

SRL Keski-Suomi← Takaisin

ILMOITTAUTUMINEN MAHDOLLISTA VIELÄ TI 2.8.

Tervetuloa tutustumaan käytännön läheisesti hevosen lihaksistoon ja oppimaan kotijumppaa erilaisiin kehon haasteisiin hevoshieroja Kaisu Seppäsen johdolla. Ilta alkaa klo 17, välissä kahvitauko, ilta päättyy klo 20 mennessä.

Kaisu on koulutettu hevoshieroja. Perinteisen hieronnan lisäksi hän käyttää työssään mm. lihaskalvokäsittely tekniikoita, kinesioteippausta sekä laser-hoitoa.

Iltapäivän aikana käydään pintapuolisesti hevosen lihaksistoa ja liikettä läpi. Mietitään ja harjoitellaan myös erilaisiin kehon haasteisiin sopivia jumppa- ja venyttelyliikkeitä sekä keinoja pitää hevosen keho elastisena ja hyvinvoivana.

Tapahtuma on tallissa, liikettä katsotaan kentällä/maneesissa

Iltaan otetaan maksimissaan 15 osallistujaa, ilmoittaudu pian!

Hinta 30€/per pää sisältää kahvituksen.

 

Etukäteen olevia kysymyksiä pyydetään lähettämään: kaisu.hevoshieroja@gmail.com

 

Ilmoittautumiset 1.8.2021 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.