Ajankohta

9.11.2023 17:00 – 9.11.2023 18:00

Paikka

Teams

Tapahtumaluokka

Muut tapahtumat ja koulutukset
← Takaisin

Ratsastuseuroille info ja kyselytunti tukeen liittyen

Suomen Ratsastajainliitto järjestää infon ja kyselytunnin jäsenseuroilleen tukeen liittyen. Mitä juuri ratsastuseurassa voitaisiin kehittää ja tukea hakea? Mitä tulee haussa huomioida? Info järjestetään torstaina 9.11.2023 kello 17-18. Infossa puhumassa Lounais-Suomen aluehallintoviraston johtaja Lea Karjomaa. Ilmoittaudu mukaan alla 6.11. mennessä.

 

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuki – lyhyesti seuratuki – on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää suoraa taloudellista tukea urheilu- ja liikuntaseuroille. Myös urheilu- tai liikuntatoimintaa järjestävät paikalliset vammaisyhdistykset vertautuvat tässä katsannossa urheiluseuroihin.  

Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) koordinoima ja myöntämä seuratoiminnan kehittämistuki, seuratuki, on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen perustoiminnan kehittämiseen. Vuoden 2024 seuratuen hakuaika on 1.11.-30.11.2023 klo 16:15. Seuratuen 2024 hakukriteerit pysyvät viime vuosien kaltaisina. Yksi muutos tulee; tässä 2024 haussa seuratukea voi hakea vain yksivuotisiin hankkeisiin. Hankkeen tulee alkaa vuoden 2024 aikana ja hankekausi (12 kk) voi ulottua edelleen myös toiselle kalenterivuodelle. Vuoden 2024 tarkentuneet hakuohjeet tulevat Opetus- ja kulttuuriministeriön sivuille viimeistään ennen haun avautumista. 

Jos seuranne sai viime vuoden haussa tukea kaksivuotiselle hankkeelle, tulee tässä haussa muistaa hakea hankkeen toinen vuosi.

Hakuohjeet ja -kriteerit löytyvät täältä.

 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.