Ajankohta

26.1.2024 – 27.1.2024

Paikka

Amsterdam

Hinta

140 €

Tapahtumaluokka

Toimihenkilökoulutukset

Järjestäjä

SRL Kouluratsastuskomitea
← Takaisin

Koulutuomareiden koulutusmatka Jumping Amsterdamiin 26.-27.1.2024.
 

Koulutuksen hinta on 140 € ja se sisältää kahden päivän koulutuksen ja sisäänpääsyliput Jumping Amsterdamin perjantai- ja lauantaipäivien kouluratsastusnäytöksiin. Koululuokat sijoittuvat perjantain ja lauantain aamupäiviin, jotka katsotaan kouluttajan johdolla ja käydään luokan jälkeen yhteinen keskustelu. Kouluttajana toimii Paula Nysten.

Koulutus on avoin IIIK- ja sitä ylemmille koulutuomareille ja se päivittää koulutuomarilisenssin. Paikkoja on rajoitettu määrä, mutta mikäli tilaa riittää, myös alemman tason tuomarit voivat osallistua.

Ratsastajainliitto hankkii pääsyliput keskitetysti ilmoittautumisten mukaan. Jokainen osallistuja huolehtii itse omat matka- ja hotellivaraukset. 
 

Sitovat ilmoittautumiset sunnuntaihin 26.11. mennessä. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.  Koulutuksen minimiosallistujamäärä on 10. 

Peruutukset sähköpostitse salli.saarela@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 
 

Tiedustelut: Mari Oila, 040-821 9583

Tapahtuman nettisivut: https://www.jumpingamsterdam.nl/en/

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.