Ajankohta

7.3.2020 09:00 – 7.3.2020 16:00

Paikka

Hotelli Vaakuna, Possentie 7, Hämeenlinna

Hinta

50 €

Tapahtumaluokka

Seuratoimijakoulutukset

Järjestäjä

SRL Häme← Takaisin

Kurssi on tarkoitettu seura, alue tai kansallisia kisoja järjestäville ja kaikille tulospalveluohjelmiston käytöstä kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta kilpailujen järjestämisestä ei vaadita mutta tietotekniset perustaidot tulee omata. Kurssilla käydään läpi Kilpailukutsun tekeminen Kipaan, maksujärjestelmä, Equipe App tulospalveluohjelma sekä koulu- ja estekilpailut Apissa. Kurssille tarvitset mukaan kannettavan tietokoneen pc/ mac tai tabletti. Tarkemmat ohjeet saat sähköpostilla ennen kurssin alkua.

Hotelli Vaakuna, Possentie 7, 13200 Hämeenlinna

Kouluttaja: Marja Nuuttila

Hinta 50 e (kurssin hinta sisältää aamu ja iltapäivä kahvit sekä lounaan)

Kurssille voi myös osallistua etänä. Tiedustelut: Marja Nuuttila, marja(a)mnuuttila.fi, 050 323 6763

Ilmoittautumiset 2.3.2020 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.