Ajankohta

9.3.2024 09:00 – 9.3.2024 16:00

Paikka

Cafe Minelli, Vieterikatu 2, Lahti

Hinta

40 €

Tapahtumaluokka

Seuratoimijakoulutukset← Takaisin

SRL Häme järjestää Kipa- ja Equipe-koulutuksen 9.3.2024 klo 9 - 16, kouluttajana Miina Sundholm

Koulutuksessa käydään läpi mm. kutsun teko Kipaan, siirto Equipeen, lähtölistojen teko ja siirto Equipe onlineen sekä muut kansliatoiminnot kisojen aikana ja kisojen jälkeen sekä kilpailutulosten syöttö kisan aikana. Lisäksi tulosten siirrot Kipaan, luokkapalautusten ja palkintorahojen maksamiset yms.

Ota oma tietokone mukaan ja varmista, että sinulla on selaimena Chrome tai Firefox. Varmista myös hyvissä ajoin ennen koulutusta, että sinulla on Kipaan asetettuna seurasi pääjärjestäjäoikeudet. Koulutuksessa näitä ei enää pystytä tekemään. Tarvittaessa tunnukset saat virka-aikana tuula.tella@ratsastus.fi.

Koulutus on avoinna kaikille eikä aikaisempaa kokemusta vaadita. Voit osallistua myös ilman tietokonetta, mikäli haluat tulla seuraamaan koulutusta. Minimiosallistujamäärä 10 ja maksimi 12.

Tiedustelut: eva.sandback1@gmail.com, 040 532 3157

Hinta: 40,- sis. lounaan ja kahvitarjoilun koko päivän

Koulutuspaikka: Cafe Minelli, Vieterikatu 2, 15700 Lahti

Koulutus järjestetään vain lähikoulutuksena, ei etäosallistumismahdollisuutta.

Ilmoittautumiset 3.3.2024 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

 

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Hyväksyn
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä.
Hyväksyn
Hyväksyn tietojeni tallentamisen Tapu-järjestelmään. Niitä käytetään koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille.
+ Lisää uusi osallistuja


Maksajan tiedot