Ajankohta

8.12.2018 12:00 – 8.12.2018 15:00

Paikka

Paikka: Kylpylähotelli Rauhalahti, (Katiskaniementie 8, 70700 Kuopio)

Tapahtumaluokka

Seuratoimijakoulutukset

Järjestäjä

SRL Itä-Suomi← Takaisin

SRL Itä-Suomen alue järjestää kilpailunjärjestäjien tapaamisen ja kilpailukutsun tekemisen koulutuksen Kuopiossa lauantaina 8.12.2018 klo 12-15.

Asialistalla:

  • Suunnitellaan vuoden 2019 kisakalenteri, esim. sovitaan miten saadaan kaikkien seurojen kisat mahtumaan kalenteriin nätisti ilman päällekäisyyksiä ja jaetaan mestaruuskilpailut. Kilpailukalenteri lyödään lukkoon tässä tapaamisessa, ja julkaistaan tapaamisen jälkeen.

  • Katsotaan läpi alueen mestaruuskilpailuiden säännöt ja pohditaan olisiko tarve tehdä muutoksia. Keskustellaan mestaruuskilpailuiden järjestelyistä.

  • Keskustellaan muista ajankohtaisista asioista kilpailunjärjestämisessä ja esim. kilpailunjärjestäjien toiveista toimihenkilökoulutusten ym. suhteen.

  • Kilpailukutsun tekeminen -koulutus  / alueen kutsuntarkistaja Satu Kosunen

Toivomme, että jokaisesta 2-tason kisoja järjestävästä seurasta on joku henkilö mukana tapaamisessa. Myös 1-tason kisojen järjestäjät ovat lämpimästi tervetulleita, esim. kilpailukutsun tekemisen koulutus on hyödyllinen myös 1-tason kisajärjestäjille.

2-tason kilpailuiden jakamisessa ovat etusijalla ne seurat, joista on edustaja mukana tapaamisessa - päällekäisyystilanteissa ne seurat, joista ei ole edustusta, joutuvat väistymään. Tapaamisesta kuvataan myös livestream-video, joten myös etävideoyhteyden avulla pystyy seuraamaan tapaamista, mikäli ei muuten pääse paikalle. Etänä tapaamista seuraamaan ilmoittautuneille henkilöille toimitetaan sähköpostitse videon linkki.

Tapaaminen on ilmainen osallistujille, mutta tarjoilujen varaamisen sekä etäyhteyksien toteuttamisen vuoksi ilmoittautumiset 3.12.2018 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi.  Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.