Ajankohta

3.6.2021 18:00 – 3.6.2021 20:00

Paikka

verkkoluento

Hinta

5 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset← Takaisin

Kilpahevosen suuterveys ja kuolaintutkimuksen uusimmat tulokset -verkkoluento torstaina 3.6.2021 kello 18-20.

Luennolla voi esittää kysymyksiä, luennon kesto noin kaksi tuntia.

Hinta 5 €.

ELL ja tohtorikoulutettava Kati Tuomola kertoo kuolaintutkimuksen uusimmat tulokset. Hän on tutkimusryhmänsä kanssa tutkinut ravihevosten kuolaimia ja nyt viimeisimpänä tehnyt havaintoja kenttähevosista. Tutkimukset on tehty yhteistyössä lajiliittojen kanssa.

Luonnolla käydään läpi, mitä tutkimustuloksista on opittavissa. Tuomolan on harrastajien pyynnöstä tehnyt myös oppaan miten hevosen suun kunto tarkistetaan. Miten muutokset suussa näkyvät: pigmenttimuutos, miten haava kroonistuu, entä miten luun turvotus on nähtävissä. Sitä ei nimittäin ole helppo havaita.

Luennolla myös asiaa hammassairauksista. Miten niitä voi havaita ja hoitaa. Hevosellakin on kariesta, yksinkertaisimmillaan sen hoito on vähäsokerinen ruokinta.

Ilmoittautumiset 31.5.2021 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. 
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €. 

Luennon järjestävät SRL Häme, Hämeen hevosjalostusliitto, Hämeen hevosenomistajat ja Teivon ravirata.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä sekä palautteen keräämisessä, eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.