Ajankohta

30.9.2019 18:00 – 30.9.2019 21:00

Paikka

Naissaaren Kahvi- ja juhlahuone, Naissaarentie 2, Vaajakoski

Tapahtumaluokka

Kokoukset

Järjestäjä

SRL Keski-Suomi← Takaisin

Keski-Suomen alueen syyskokous ja eläinlääkäri Maria Pyykösen luento Ratsuhevosen ontumat - riskitekijät ja ennaltaehkäisy, joka on jatkoluento suositulle Rasitusvammat-luennolle.

Syyskokokous klo 18.00

Esityslista alla.

Ratsuhevosen ontumat -luento kokouksen jälkeen n. klo 18.30

Miksi toiset hevoset tuntuvat olevan ontumille alttiimpia kuin toiset? Miksi sama vaiva palaa kerta kerran jälkeen uudelleen?

Ontumille altistavia tekijöitä on monia, kuten esimerkiksi hevosen rakenne, liikkumistapa ja ratsastuspohjat. Luennolla käydään läpi tutkimusten mukaan tyypillisimpiä ontumille altistavia riskitekijöitä ja ennaltaehkäiseviä asioita sekä terveydellisestä että ratsastuksellisesta näkökulmasta. Huomioon otetaan myös ratsastuksen eri lajien vaikutus vammariskiin.

Osallistuminen luennolle 10€ seniorit ja 5€ juniorit. Kokous ilmainen, mutta muistathan ilmoittautua kahvitarjoilun vuoksi!

Ilmoittautumiset viimeistään 26.9.2019 alla olevalla lomakkeella. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

 

Alueen syyskokous

Esityslista

1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja kutsutaan sihteeri

2. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

3. Vahvistetaan ääniluettelo

4. Päätetään jaoston kokoonpanon koko

5. Tehdään liiton hallituksen vahvistettavaksi esitys puheenjohtajasta ja jäsenistä kaksivuotiskaudeksi ja tarvittaessa varajäsenistä yksivuotiskaudeksi erovuoroisten sijaan

6. Tehdään liiton hallituksen vahvistettavaksi esitys aluejaoston laatimasta toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta tulevalle vuodelle

7. Muut asiat

Erovuoroiset: Eija Sevon, Jonna Salkinoja, Jenny Mäkelä, Sanna Kirvesoja, Jouni Kinkkula
 

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.