Ajankohta

9.11.2020 18:00 – 9.11.2020

Paikka

Survon Kartanon pienempi Sali, Siltakatu 25, Jyväskylä

Tapahtumaluokka

Kokoukset← Takaisin

Tervetuloa SRL Keski-Suomen alueen syyskokoukseen ma 9.11. klo 18.00 Jyväskylän Kuokkalaan.

Survon Kartanon pienempi Sali, Siltakatu 25, 40520 JYVÄSKYLÄ

Aluejaosto kutsuu kaikki toimialueen jäsenseurojen ja -tallien edustajat Keski-Suomen alueen syyskokoukseen. Juhlistamme syyskokouksen alkua SM-mitalikakkukahvien muodossa, sekä palkitsemme Vuoden 2019 aluerankingin parhaat. Syyskokouksessa tehdään SRL:n hallituksen vahvistettavaksi esitys aluejaoston jäsenistä, talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta. Jokaisella toimialueen jäsenseuralla ja -tallilla on kokouksessa yksi ääni. Jäsenen puolesta yksi, valtakirjalla valtuutettu kokousedustaja käyttää äänioikeutta kokouksessa.

Lisätiedot ja ohjelma liitteessä alla.

Tilaisuudessa noudatetaan THL:n ja OKM:n ohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Tarjoilujen varaamisen vuoksi ilmoittauduthan viimeistään 2.11. alla olevalla lomakkeella. Jos et pääse paikalle, niin syyskokoukseen on myös etäosallistumismahdollisuus. Jos haluat osallistua etänä, niin laita sähköpostia leidihei@gmail.com perjantaihin 6.11. mennessä. Etäyhteyden kautta ei voi käyttää äänioikeutta, mutta on mahdollisuus seurata syyskokouksen kulkua.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.  

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.